Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Aktuelno

Uz hapšenje krvoloka Mladića
PRLJAVA IGRA MEĐUNARODNE ZAJEDNICE I SRBIJE
Autor: Tim Bošnjaci.Net
Objavljeno: 28. May 2011. 08:05:30

Srpski krvolok
Izvanredan dokaz, korpus delikt, plastičan primjer da su države Srbija i Crna Gora u ondašnjoj SRJ radile po SANU Memorandumu, duhovnog oca nacije Dobrice Ćosića, političko-genocidnim uputima balkanskog krvnika, tamjanom opijene Srpske pravoslavne crkve predstavlja cirkusijadu koji upravo gledamo pod plaštom: UHAPŠEN RATKO MLADIĆ.

Zahvaljujući perfidnoj i prljavoj zlikovačkoj mašineriji SANU i marioneta u njihovim rukama u likovima krvoloka Slobodana Miloševića, Momira Bulatovića, Radovana Karadžića, Mila Đukanovića, Ratka Mladića, Stanišića, Marovića, Plavšićke i na desetine hiljada ratnih zločinaca u genocidnom pohodu na suverenu i međunarodno priznatu Republiku Bosnu i Hercegovinu, danas na terenu imamo genocidnu tvorevinu tzv. Republiku Srpsku i samo nekoliko izvođača genocidnog pohoda koji leže u Hagu.

Trećerazrednog vojnog starješinu JNA, zločinca Ratka Mladića, SANU u koketiranju sa SPC proizvode u genocidnog generala, tako što mu stavljaju na raspolaganje preko sto hiljada profesionalnih pripadnika JNA, i svu ostalu vojnu mašineriju tadašnje četvrte vojne sile u Evropi. Promjenom imena JNA u VRS, vještom podvalom obmanjuju međunarodnu javnost i daju legitimitet četničkim i ostalim fašističkim bradatim zlotvorima, stvarajući vještačku armiju zločinačke ćudi.

Na žalost, civilizirani dio čovječanstva donosi najsramniju odluku u svojoj povijesti stavljajući embargo na uvoz oružja legalnim i legitimnim nadnacionalnim i multietničkim antifašistima Republike Bosne i Hercegovine.

Šesnaest godina poslije okončanja genocida nad Bošnjacima Republike Bosne i Hercegovine, i skrivanja krvoždernog đenerala Mladića, Srbija odlučuje da nakazu od čovjeka, senilnu i moralnu spodobu, navodno privede pravdi i pokuša da spere ljagu sa kolektivne krivice Srbije i Crne Gore, odnosno Srba i Crnogoraca koji su u agresijom na RBiH i genocidom nad Bošnjacima dotakli moralno dno dna.


Psi rata: Genocidna bratija
Nanovo po ko zna koji put obmana planirana od SANU, iznova međunarodna zajednica zagriza mamac obmane planera i izvršioca prvog genocida poslije Drugog svjetskog rata u Evropi.

Gospodo iz međunarodnih institucija, nema pomirenja prije nego se svaki Bošnjak vrati na svoju rodnu gudu odakle je na najbrutalniji način protjeran. Drugo, vratite legitimne vlasti Republike Bosne i Hercegovine na političku scenu države, a raspustite i ukinite jednonacionalnu na lobanjama bošnjačkim stvorenu fašističku i fantomsku tvorevinu tzv. Republiku Srpsku. Pohapsite desetine hiljada planera, saučesnika i sudionika u genocidu nad Bošnjacima i agresije na državu BiH.

Ne može se privođenjem jednog senilnog zlikovca, kojeg ste dobili onda kada je državi Srbiji postao teret za izdržavanje oprati vaše saučesništvo u svim zločinima koje ste mirno posmatrali. Sramotno je da na ovaj način pokušavate pravno utemeljiti kosturnicu bošnjačkog i hrvatskog naroda u entitet jednonacionalnog bezumlja i budućeg generatora opasnih prijetnji EU.

Zato gospodo iz međunarodne zajednice vi ste jedni od saučesnika u agresiji i genocidu. Zaustavili ste rat onog momennta kada je nadnacionalna Armija RBiH krenula u oslobađanju kompletnog teritorija i kada je fašizam i fašistste trebala da porazi i da se nikada ne pojavi na brdovitom Balkanu. Vi morate osloboditi institucije suverene države i da poštujete pravo lične svojine. Ujedno, vrijeme je da počnete da koristite pravne norme i stadndarde u BiH.

Vladavinom prava, i poštivanjem civilizaciskih normi ponašanja od strane vas gospodo svjetski birokrati, Republika Bosna i Hercegovina će za desetaki dana biti vraćena u pravne i legalne tokove međunarodnog prava i argumentacijom kanona savremenog ustrojstva države postati normalna država EU kojoj ona i pripada.

Pokažite tu spremnost, kada je Bosna i Hercegovina u pitanju, da primjenite vlastite sdandarde i prema svim njenim građanima.

Iako se već može naslutiti da se u suđenju krvoloku Mladiću sprema sudska farsa, jer imenovanjem Christofa Flugea iz Njemačke za sudiju koji je već u javnosti poznat kao negator genocida nad Bošnjacima u BiH dovoljan je pokazatelj o vašoj prljavoj igri u radu i ozbiljnosti kada je agresija na BiH i genocid nad Bošnjacima u pitanju.

Sasvim je jasno da bez realnih kazni ratnim zločincima i bez vraćanja dostojanstva R. BiH i njenim građanima nećete ispraviti historijsku nepravdu čiji ste vi saučesnici.

GENOCIDNA BRATIJA


  Dossier: Hapšenje i sudski proces protiv zločinca Ratka Mladića
» ČASNI SUDE, JA SAM GENERAL RATKO MLADIĆ
Fahrudin Kladničanin | 07.06.2011 22:46
» DODIK JE SADA IZMEĐU DVIJE VATRE
RFE | 05.06.2011 07:06
» MLADIĆ IZLAZI PRED SUDIJU U PETAK
Beta | 01.06.2011 08:14
» TRAGOVI GENOCIDA VODE DO BEOGRADA!
Avaz | 30.05.2011 09:17
» PRLJAVA IGRA MEĐUNARODNE ZAJEDNICE I SRBIJE
Tim Bošnjaci.Net | 28.05.2011 08:50
» U GLAVI DUGOGODIŠNJEG BJEGUNCA
B92 | 28.05.2011 06:57
» DAČIĆEVA ŠUPLJA PRIČA
| 27.05.2011 10:47

Ostali prilozi:
» BKHD: RAMAZANSKI PAKETI ZA BIH
B.net | 28. April 2020 01:16
» GDJE JE KOJA VOJSKA BILA 9. MAJA 1995.?
Vijesti.ba | 22. April 2020 14:57
» “U VOZUĆI SE BRANI MOSKVA”
Said Šteta | 24. September 2019 13:10
» PLAVLJANI I GUSINJANI NIKADA SE NISU DIJELILI
Bošnjaci.Net | 01. December 2018 20:11
» SREBRNI ČIBUK - BERANSKOG MUFTIJE ADEM EF. SOFTIĆA
Adem Ado Softić | 23. September 2018 16:29
» BORCI SE NISU BORILI ZA OVAKAV GRAD MOSTAR
Vijesti.ba | 30. June 2018 15:05
Ostali prilozi istog autora:
» "I JA SAM IZ SREBRENICE" U KANADI
16. November 2016 19:08
» PODRŠKA IZ U BIH I REISU-L-ULEMI
23. January 2016 18:14