Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

PODJELA UVJERENJA I SVJEDOČANSTAVA U BH. DOPUNSKOJ ŠKOLI COVENTRY
Autor: Bosnia UK Network
Objavljeno: 16. October 2019. 17:10:36


U vrlo ugodnoj atmosferi prethodne subote u Sidney Stringer Akademiji , učenicima bh.dopunske škole Coventry su podjeljena svjedočanstva povodom završetka školske godine. Ova bh. dopunska škola je stub bh. asocijacije iz ovog grada i mjesto koje najviše okuplja naše ljude u ovom dijelu Engleske.

Neposredno poslije podjele uvjerenja i svjedočanstava, učitelj Senadin Selimić i učiteljica Arnela Pašić su održali roditeljski sastanak na kojem su se dogovarali o budućem radu sa djecom. Nova školska godina je zvanično počela sa radom na istom mjestu i sa istim nastavnim kadrom. U školske klupe sjest će i neki novi učenici, a ove godine je upisano blizu 30 učenika.Toplo su dočekali i poželili sreću dvojici novih učenika koji će dolaziti na nastavu čak iz Oxforda. Svaki učenik je dobio uz svjedočanstvo i poklon pažnje od bosanskohercegovačke asocijacije iz Coventry-ija.

No, ni učitelji nisu zaboravljeni te im je uručen mali znak pažnje za svoj nesebičan i uspješan rad sa djecom. Važno je naglasiti da se ovom prilikom mogla primijetiti i podrška zajednice koja je veoma važna. Učitelji su se zahvalili svim roditeljima na saradnji tokom cijele školske godine i svima onima koji su volonterskim radom poboljšali i pomogli rad škole. Djeca su sa uzbuđenjem i razdraganošću iskoristila priliku za nova druženja.
Ostali prilozi:
» SANDŽAK: FORMIRAN KRIZNI ŠTAB SPP-A
B.net | 03. July 2020 16:40
Ostali prilozi istog autora: