Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

OKERIĆ: PECIKOZA OD SKUPŠTINE KS POKUŠAVA NAPRAVITI RIJALITI
Autor: B.net
Objavljeno: 06. September 2019. 15:09:11

Fahrudin Pecikoza pokušava od Skupštine KS napraviti rijaliti


Elvedin Okerić, predsjedavajući Kluba Naroda i Pravde u Skupštini KS, poručio je kako je pravo svih zastupnika opozicije da kritikuju vlast pa i Fahrudina Pecikoze, ali uvrede, laži i podvale koje iznosi posljednjih dana više govore o Pecikozi nego o onima koje kritikuje.
„Ne želim ulaziti po čijim nalozima i za čiji interes Fahrudin Pecikoza brutalnim lažima i uvredama nastoji diskreditirati ljude, ali možda nedavno objavljene fotografije Pecikoze sa tajkunima objašnjavaju neke stvari. Nikada se nećemo spustiti na Pecikozin nivo i na uvrede i laži odgovarati uvredama i lažima, ali isto tako nećemo ostati nijemi kada nas se nastoji diskreditirati lažima i podvalama“, kaže Okerić.
Okerić poziva Pecikozu da se vrati u skupštinske klupe i nastavi raditi svoj posao za koji ga građani plaćaju.
„Fahrudin Pecikoza pokušava od Skupštine KS napraviti rijaliti i mi na to nećemo pristati. Pecikoza će ostati upamćen kao neko ko je glasao protiv ukidanja paušala zastupnicima u Skupštini KS, kao neko ko je umjesto u skupštinskim klupama sjedio u žiriju jedne muzičke emisije dok je Skupština KS razmatrala stanje u javnim preduzećima... Njegove paušalne ocjene stanja u KS, laži i uvrede nisu spriječile skupštinsku većinu da u junu podrži njegovu inicijativu o tematskoj sjednici Skupštine KS o problemu odvoza otpada i deponiji 'Smiljevići'. Pozivam kolegu Pecikozu da krene tim težim putem, putem nuđenja prijedloga i rješenja, umjesto ispraznog i lažnog kritizerstva“, poručuje Okerić.
Okerić na kraju poziva Pecikozu da se uozbilji ako ne zbog svih građana KS, a onda barem zbog onih 758 koji su mu dali svoje povjerenje.Ostali prilozi:
Ostali prilozi istog autora: