Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

UZ 9. JANUAR - DAN GENOCIDNE TVOREVINE - GENOCIDNI OKOT SLAVI SVOJU SRAMOTU!!!
Autor: B.net
Objavljeno: 06. January 2019. 14:01:22


Uz 9. januar - Dan Genocidne tvorevine!!!
Genocidni okot slavi svoju sramotu!!!
Bošnjaci pamte i nezaboravljaju svoju golgotu u cijeloj Bosni i Hercegovini!
Srpski politički, crkveni i kulturni establišment umjesto da se javno ograde od svojih izroda, zločinaca i genocidnog okota koji su 90-tih planirali, naredili agresiju i počinili planetarne ratne zločine - genocid; oni se udruženo sa svojim okotom služe lažima, spinom, negiraju genocid, ponovo udaraju na žrtve genocida s namjerom ušutkivanja ali i zatiranja tragova. Ujedno negiraju presude najvećih sudskih instanci, sve s namjerom da promijene karakter rata, ali i nastavkom okupacije Bosne i potpunog istrebljenja Bosne od Bošnjaka, tj. kontinuitet genocida!Politička hunta slavi neustavni dan genocidne; - Tužilaštvo BiH - šuti!
Politička hunta negira državu BiH; - OHR i Visoki predstavnik - šute!

Kada pregovore, samo su zabrinuti. Zaboravili su na obaveze Daytonskog sporazuma i bonske ovlasti!
Dok narod u Bosni gladuje njima je dobro jer im se na bankovske račun svaki mjesec slije po nekoliko desetina hiljada eurića.

BH ljevičari sa minornim strančicama zabavili su se oko formiranja vlasti i koliko će im se kaemova sliti na račin. Ni na kraj pameti im nije da išta progovore o državi Bosni i Hercegovini. Narod se već pita, kako će onda zaštiti državu i narod. Jedino za sada uspješno štite svoje klimave crvene foteljice, na koje doduše još nisu uspjeli sjesti. I tako u grabanju vladajućeg plijena pa do sopstvenog raspada! Jad i bijeda!Istovremeno zabavni velikosrpski klaun Duduk, trenutno predsjedavajući, sa svojim savjetnicima šeta krvavi bajrak Genocidne tvorevine, čas na hodnik, čas u kabinet, čas u ćenifu... Megafon velikosrpske politike po narudžbi službenog Beograda, sada iz državnog Predsjedništva BiH, nema šta ne laje protiv BiH. Glumci iz Đekne s pravom bi mu poručili, "Govno ti pod nos"!

Srbijanska premijerka Ana Brnabić nastoji javnosti ne samo da prodaje muda pod bubrege, već da je više, ono šatro, "DO-MU" od Vučića i Dodika, a od Miroslava Gavrilovića da ne pričamo. Sada Ana četnicima kolo vodi!
Možda bi bilo bolje Ani Brnabić da se posveti svojoj djevojci Milici Đurđić, da se vjenčaju i stvore porodicu, da onda svoje sinove šalju u srpske ratove i stvaranje novih genocidnih tvorevina. Bar da imaju jednog sina nalik Vučiću, koji će za njihovu ljubav zaprijetiti "za jednog Srbina ubit će 100 muslimana"!

Uglavnom dosta povoda za Dan Genocidne tvorevine!
Ostali prilozi:
Ostali prilozi istog autora: