Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

Trebinje
BLAŽO STEVOVIĆ: PRIJETE MI DODIKOVI TERORISTI
Autor: B.net
Objavljeno: 17. August 2017. 15:08:51

Stevoviću prijete Dodikovi teroristi

Ako mi se nešto desi krivi su Dodik i njegovi hrvatski i bošnjački partneri, koji intezivno rade na rasturanju Bosne i Hercegovine.


Zločinačko udruženje Milorada Dodika, koje u Trebinju predvodi jak proustaški i antisrpski lobi Dragana Čovića, te oficiri KOS-a Fahrudina Radončića, jednom rječju separatisti i izdajnici Bosne i Hercegovine, udarili su na moja najelementarnija prava na život i zdravlje.

Naime već mjesec dana osjećam stravične glavobolje, malaksalost, a ne daju mi da uradim neurološki i dijagnostički pregled.

Pokušao sam legalno i vezama doći do rješenja, no odgovora nema. Umri Stevoviću, kada te nismo ubili, izgladnjeli, u ludaru bacili...

Fašisti 21 vijeka, koji ne da mi ne daju da se liječim, nego mi ne daju usred moje Bosne i Hercegovine, a to jeste entitet RS, da se liječim. Hipokrata su zgazili i sve ljudsko.

Tražim zdravstveni pregled i definitivan bjeg iz totalitarnog, profašističkog entiteta RS.
Ako mi se nešto desi krivi su Dodik i njegovi hrvatski i bošnjački partneri, koji intezivno rade na rasturanju Bosne i Hercegovine. Ne kukam i ne tražim nikakve zaštite, nikakvih udruženja, to je za slabiće.

Iako zdravstveno ugrožen, neću da stradam kao kukavica, nego kao junak. Ni prvi ni posljednji na spisku Dodikovih ubica! Za razliku od Dodika i njegovih trebinjskih kriminalaca, stradati mogu herojski, ali od kukavičke ruke.

Ne kukam! Samo konstatujem. Zna se uostalom dobro ko sam ja, a ko su oni.
Neka moja bol, patnja, eventualna krv, padnu na potomke njihove! – piše u izjavi za javnosti Blažo Stevović, predsjednik Alternativnog kluba iz Trebinja.Ostali prilozi:
Ostali prilozi istog autora: