Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

ŠTA VEŽE LJAJIĆEVE MEDIJE I NEKE OFUCANE BOSANSKE LIKOVE?
Autor: Asmir Bihorac
Objavljeno: 13. July 2017. 16:07:06


Mediji Rasima Ljajića, Regionalna televizija i niz portala, konstatno se bave blaćenjem lika i djela narodnog poslanika i predsjednika Odbora za nauku, obrazovanje, tehnološki razvoj i informatičko društvo muftije Muamera Zukorlića, kao i izvjesni ofucani likovi iz Bosne koje nećemo imenovati, koji će se sami prepoznati, a koji su, zasigurno, opsjednuti likom i životnim djelom Zukorlića. Zar oni misle da je narod slijep i da ne vidi izvanredne doprinose čovjeka koji se sav dao interesu svoga naroda i založio za njegov prosperitet, već se nadaju da će narod obratiti pažnju, što se kaže, 'lavežu pasa dok karavane prolaze'.

Pomenute strane, u svojoj pakosti, i ne slušaju šta veliki bošnjački lider u javnim nastupima govori, već gledaju u boju njegovih cipela, kragnu košulje, gramatičke riječi, vrste, podvrste i podpodvrste simbola koje nosi, broj treptaja oka i dr.

Pa šta bi drugo moglo vezivati ove luzere, osim enormne ljubomore i zavisti prema najuspješnijem bošnjačkom predstavniku koji, iako posve ostvaren i na porodičnom i poslovnom planu, ne prestaje da se zalaže i žrtvuje u borbi za istinsku slobodu i dostojanstvo svoga naroda. Rezultati njegovog truda i zalaganja jasno su vidljivi na ovom svijetu, a ako Bogda, biće vidljivi i na drugom svijetu na kojem će pljuvači svega dobrog i vrijednog biti prozvani, napisao je Asmir Bihorac, član Odbora za ljudska prava, prava zrtva rata i genocida SBK.Ostali prilozi:
» DR. CERIĆ: ĆAMIL DURAKOVIĆ - ČUDO BOSANSKOG (NE)OTPORA
Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012) | 19. January 2019 13:36
» PUTIN SLETIO U BEOGRAD, DOČEKAO GA VUČIĆ
Hina | 17. January 2019 13:29
Ostali prilozi istog autora:
» ŠTA HOĆE PERSONA NON-GRATA?
27. November 2018 21:18
» SANDŽAČKI ŠARLATANI TONU
21. December 2016 13:54
» ZALIZANI ŠLJEM
22. November 2016 03:39