Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari

25. januar 2003. do danas i od danas....
BOŠNJACI.NET - 14 GODINA SA VAMA
Autor: Esad Krcić
Objavljeno: 25. January 2017. 02:01:34


Selam i pozdrav,

Prije 14 godina godina počeli smo sa radom. Oficijelno 25. juanara 2003., znači punih 14 zima smo skupa, mi i Bošnjaci.Net / Bosniaks.Net. Skupa smo tu za interes našeg bošnjačkog naroda, domovine Bosne i Hercegovine i Sandžaka. Prolazili smo razne prepreke, udarce, hackerske napade, ogovaranja, opstruranja, blokiranja, potvorenja srpsko-crnogorskih plaćenih udbaša... unotač svemu tome postali smo medijski brend i nacionalni medij kojem se vjeruje! Najzad najstariji smo medij na bosanskom jeziku. Mnogi portali koji danas postoje pomagali smo i puhali im u jedra da uspiju. Dok u jedra Bošnjaci.Net puhala je samo ISTINA, tj. britka pera naših suradnika kojima se vjeruje, vjernih čitatelja i prijatelja koji su nam pružali podršku i bodrili nas da nastavimo, da ne posustanemo. Ubijedili su nas koliko smo im važni u ovodunjalučkom bitisanju, od domovine i širom dijaspore, kada u svakom trenutku na kompjuteru ili mobitelu mogu otvoriti web magazin Bošnjaci.Net i pouzdati se u one informacije koje smo objavili. Znaju da naša pera umom pišu, da naša pera samo istinu pišu. Da samo istinu objavljujemo...

Bošnjaci.Net jesu elektronski medij, ali smo i narodni pokret, kao i pokret patriota... Bošnjaci.Net djeluje na volonterskoj osnovi, ali smo zahvaljujući našim prijateljima pomogli mnoge naše studente u BiH, Sandžaku, Kosovu, kao i obrazovne institucije, džamije, socijalno ugrožene porodice i pojedince, štampanje knjiga itd.

Isto tako u izdavaštvu Bošnjaci.Net odštampano je preko 30 knjiga bošnjačkih autora i organizirali smo niz promocija. Pod medijskim pokroviteljtsvom su održani brojni skupovi. Posebno ističemo medijsko pokroviteljstvo Dokumentarnog filma "Bošnjaci - Genocid u kontinuitetu" autora Avde Huseinovića, u produkciji BANA - Bošnjačko-američke nacionalne asocijacije. Ovo je nacionalni projekt za buduće naše generacije da znaju s kim ili pored koga žive.

Uz samo djelić pobrojanog ostvarenog rada, uspjeli smo okupiti i britka i čestita pera pripadnika drugih nacija i religija koji iskazuju duboki pijetet prema žrtvama genocida - Bošnjacima. Hvala im!

Uz pomoć Stvoritelja mi idemo naprijed!

Hvala vam svima koji ste pisanom riječju doprinijeli da Bošnjaci.Net budu to što jesu - MEDIJSKI BREND!

S poštovanjem,
Esad Krcić, gl. urednik!

New York, 25. januar 2017.ČESTITKE U POVODU 14. GODIŠNJICE RADA BOŠNJACI.NETAKADEMIK FERID MUHIĆ: Selam alejkum dragi Esade,
Tebi i cijelom timu Bosnjaci.Net čestitam 14 godina sjajnog, principijelnog i profesionalno besorijekornog afirmisanja univerzalnih vrijednosti istine, pravednosti i ljudskih prava u kontekstu afirmacije nacionalnog i kulturnog identiteta Bosnjaka.

Sa najvećim poštovanjem,

Ferid Muhić
DR. MUSTAFA CERIĆ (SBK): Dragi Esade,
Es'selamu Alaikum!

Čestitam ti na ovom velikom jubileju i zahvaljujem ti se na velikom trudu da držiš baklju ljudskog ponosa i bošnjačke časti i slobode!

Želim ti još puno usopjeha u daljem radu!

Selam!


MUFTIJA DR. NEDŽAD GRABUS: Selam Esade i čestitke iz Ljubljane.
MR. MILAN JOVIČIĆ: Redakciji portala Bošnjaci.net,
Gospodinu Esadu Krciću

Danas je 25. januar 2017. godine, te koliko sam obavješten, da je ovo ipak jedan značajni jubilej za ovaj portal, sve ljude koji su tim njegov, kao i svim saradnicima i poštovaocima portala i njihovih sadržaja, iskreno čestitam ovaj datum.
Meni lično, ovaj portal znači jedan veliki otvoreni prozor u svijet, istinitih informacija. Znači mi podstrek, podršku i moju inspiraciju za svaki novi sadržaj, koji redakcija objavi na svome portalu, što me istinski uvijek obraduje i čini me sretnim.
Zato sve riječi zahvalnosti, nisu dovoljne, kako bih iskazao cjeloviti doprinos portala za moj rad, kao i dvije novo izdate knjige PROGNANIK U SVOME GRADU, kao i PISMA SA NERETVE, koje su upravo okupile i brojne objavljene članke na ovom portalu, što je garancija i slika i prilika doprinosu, koji je za najveću pohvalu.

Želim Vam, kao uspješnom redakcijskom timu, svako dobro u daljem intezivnom radu i djelovanju, kao i brojnim Vašim saradnicima, da nas bude još više i više u interesu našeg čitateljstva, sa dostupnim i istinitim informacijama.

S poštovanjem,
Mr Milan Jovičić, mostarski Sarajlija
Mostar, 25.januar 2017. god.
HFZ. ABDURRAHMAN KUJEVIĆ, MUFTIJA SANDŽAČKI: Esselamu alejkum uvažena elito našeg naroda.
Hvala Allahu čijom se dobrotom i blagodati upotpunjavaju dobra djela.
Portal Bošnjaci.Net je glas slobode i istine porobljene bošnjačke nacije koja se sa ovakvim poduhvatima i iskoracima ponovo budi i vraća na scenu ponosa i dostojanstva a što joj i pripada.

Uspješnom timu na čelu sa neumornim Esadom Krcićem moja podrška i najljepše dove i čestitke.

Da još dugo kušamo i uživamo u slasti ovakvih pobjeda i osvajanja.

Muftija sandzački hfz. Abdurrahman ef. Kujević
FERID FERKO ŠANTIĆ: Četrnest godina! Sa četrnest godina đak dođe do ”male mature”, kako se to nekad govorilo, tj. završi osnovnu školu. Sa četrnest godina Bošnjaci.net su došli i položili i malu i veliku i sve ostale mature. A ogroš, bitka, bitka za Bošnjake i njihove vatane u Bosni, u Sandžaku, u Crnoj Gori, na Kosovu… još uvijek traje i trajeće… Samo On zna do kad. Zbog toga svi Bošnjaci.net ”ratnici”, redakcija, saradnici, čitaoci… zaslužuju nebrojene AFERIME. Neka je svima mubarek 14-godišnji jubilej.
HAZBIJA KALAČ: Bošnjaci.net je istrajnošću u kritičkom sagledavanju i objavljivanju istine o našoj stvarnosti, širokog opsega vrlo različitih tema iz pera slobodnih ljudi, opravdao ime koje nosi i već osvojeno povjerenje diljem dunjaluka.
Čestitam uredniku ovih vrata istine, uvaženom bratu Esadu Krciću i brojnoj ekipi vrijednih saradnika na ovom značajnom jubileju.
Počeli smo već i naše godine brojati ovim jubilejom i lično se ponosim što sam bar i u simboličnom odnosu bio dio ove ponosne skupine!

Hazbija Kalač,
Rožaje, Sandžak
DR. ADMIR MURATOVIĆ: Mubarek olsun timu Bošnjaci.net, mubarek olsun svim Bošnjacima. 14 godina djelovanja i rada na promociji istine od strane tima redakcije magazina Bošnjaci.net dovoljan je dokaz da Bošnjaci polahko ali sigurno gaze na putu zaokruživanja procesa izgradnje nacionalnih institucija koje će u budućnosti biti garantnom opstojnosti naše zajednice.
Nacija koja ima ovakve bastiona istine imaju pravo da budu ponosni na sebe.
S poštovanjem i željom da jos većim uspjehom!
MUHAREM PURIŠIĆ, PREDSJEDNIK BANA: Četrnaest godina! Četrnaest dana, pa je mnogo. Ali za svoj narod nikad nije mnogo. Bošnjaci.net je vjerni sluga Bošnjacima, bošnjačkom narodu širom svijeta. Trud Vam se nikad ne može nadoknaditi, ali može nagradom Svevišnjeg. Moja molba je upućena Njemu da Vam nadoknadi mnogostruko više. Po mom sudu Vi to zaslužujete. Neka Vam da zdravlja da tako radite još dugo i dugo.
Selam od Muharema u moje ime i u ime naše BANA – Bošnjačko-američke nacionalne asocijacije.
AVDO HUSEINOVIĆ: S Bošnjacima na bosnjaci.net bio i ostao.
Ovo je Pokret, ovo je Štab, ovo je britka sablja borbe za glas ponosa Bosnjaka sirom dunjaluka. Sellam braći i sestrama.
HADŽI AGO KOLENOVIĆ: Es'selamu 'alejkumu,
Da vam Allah (dž.š.) podari dug život i nagradi svakiim dobrom ovog i budućeg svijeta vas i vaše familije, jer vrijeme koje ulažete jedino Allah zna.
Neka je sa hajrom 14 godina rada.
ĆERIM BAJRAMI: Moje čestitke, želje i dove za nastavak uspješnog rada web magazina BOSNJACI.NET ...

Bosnjaci.net su dali ogroman doprinos na povezivanju svih Bošnjaka u balkanskoj regiji i u dijaspori, isticanju nacionalnih interesa Bošnjaka i odbrani državnih inreresa BiH...

U tom pravcu, zaseban doprinos je dat i na prezentaciju problematike Bošnjaka u Republici Kosova...
Naravno, najzaslužniji od svih je bio i ostao g. Esad Krcić, neumorni glavni i odgovorni urednik našeg web magazina...

Selamim Vas sve sa Kosova!
Ćerim Bajrami
ADMIR F. BEGANOVIĆ: Godina za godinom, nižu se... Svaka jubilel. Čudni ljudi, još čudnija vremena.
Selam redakciji, saradnicima, čitaocima, intelektualnoj kritici i običnim lajavcima koji nas prate sve ove godine. Iskrene čestitke. Idemo dalje...HAFIZ HAKO OMERAGIĆ: Ponosni sinovi i kćeri Bosne i Sandžaka selam alejkum,

Zahvaljujem Allahu dž.š. na svim blagodatima kojima nas obasipa, a posebno što nam je u ovom vremenu fitne i iskušenja dao web magazin Bošnjaci.net. pomoću kojeg možemo razdvojiti istinu od neistine.

Srećan sam i ponosan što živim u vremenu ovog slobodnog portala, a posebno što mogu svjedočiti In sha Allah i budućim generacijama o njihovom doprinosu.

Molim Allaha dž.š. da našem glavnom uredniku, neumornom borcu za svoju domovinu Esadu Krciću dadne snage i još više elana i volje. Neka vas Allah dž.š. pomogne da ostvarite još više pobjeda i uspjeha kako za nas što živimo u vašem vremenu tako i za naredne generacije!
HAFIZ MIRZA MEŠIĆ: Iskrene čestitke na jubileju!

Samo nastavite istim smjerom i sa istim elanom, sve pohvale...

Mahsuz selam iz Čikaga.
ŠUKRIJA MEHOLJIĆ: Čestitam godišnjicu Bosnjaci.Net - (Medijskom brendu) i njegovom kormilaru uvazenom Esadu Krciću sa željom da vibracija Istine koja se svakodnevno emituje sa ovog našeg bošnjačkog svetionika zamagli puteve onih koji smišljaju nove zločine i genocide nad nevinim insanima.
MR. DŽAVID BEGOVIĆ: Čestitke od srca povodom 14-to godišnjice aktivnosti Bošnjaci.net.
Vi obavljate najznačajniju misija za sve Bošnjake svijeta: INFORMISANJE, SJEĆANJE , UPOZORAVANJE, OSVJEŠĆIVANJE, i na kraju SAMOPOŠTOVANJE.
Vi ste naši stvarni ambasadori.
EMIR RAMIĆ: Od osnivanja sa Bošnjaci.net. Iskrene čestitke kompletnoj redakciji.
Selam iz Kanade.
MIRSAD ŠILJKOVIĆ: Nek je s' hajrom, ako Bog da. Čestitke za tim Bošnjaci.net i najiskrenije želje da istrajete na pravom putu kao i dosad. Selam.
ASMIR BIHORAC: Bosnjaci.net molim uzvišenog Allaha da vas još više ojača na vašem put... vi ste primjer slobodnih medija, medija koje rade na osvješćivanju Bopnjaka na vjerskom, nacionalnom i politickom polju.
ZATO OD MENE SVE POHVALE I PUNA PODRŠKA...

Asmir Bihorac
LuxembourgSEMIR HODŽIĆ: Molim Gospodara da učvrsti i omogući dalje razvijanje portala Bošnjaci.net. Još jednom na djelu vidimo značaj ljudskog resursa. Uvaženi Esad je primjer kako jedan Bošnjak ma gdje se nalazio na svijetu može da pomogne svoj narod, vjeru i domovinu.

Sa hajrom ovaj značajni jubilej svim ponosnim Bošnjacima širom svijeta.ARMIN ČUSTO: Uz Božiju pomoć da još nam traje nas portal, u kojem sam prvu rijec napisao. Iskrene cestitke gl.uredniku nasem esadu krciću… selam i svako dobro.
Idemo dalje, sve do medalje.
MEHMED MEŠA DELIĆ: Bošnjaci.net uz vas, će ako Bog da slaviti puno budućih jubileja, jer je njegovo sjeme posijano na plodnom intelektualnom tlu širom svijeta gdje žive i rade Bošnjaci.
Poznato je i to da u svakom sjemenu ima i kukolja, ali hvala Bogu kako vrijeme prolazi sve ga je manje.
Još jednom veliki aferim timu, uredništvu, saradnicima, čitaocima, svakako veliko hvala cijenjenom Esadu koji drži kormilo Bosnjaci.net da sigurno plovi morima istine.
Esade, hvala i na ovoj pošti, hvala i na saradnji!
Mahsuz vam selam Meša!
AGARD RADONČIĆ: Iskrene čestitke Esade tebi i tvom uredničkom timu, na istrajnosti i borbi za naš indentitet i našu naciju. Svaka čast! Još puno uspjeha i novih dostignića želimo.
Iskren selam patriotima bošnjastva u našoj nam čistoj vjeri Islamu.
MUJO BOSNIĆ, UJEDINJENI BOŠNJACI SVIJETA: Redakciji portala Bošnjaci.net,
Gospodinu Esad Krcic,
Danas je 25. januar 2017. godine, ovo je ipak jedan značajni jubilej za ovaj naš bošnjački portal, sve ove dobre ljude koji su tim ekipa, kao i svim saradnicima i poštovaocima portala i njihovih sadržaja, iskreno čestitam ovaj datum i ovu godišnjicu.
Za meni lično, ovaj portal znači jedan veliki otvoreni prozor u svijet, istinitih informacija. Znači puno svima onima koji svoju domovinu smatraju Republiku Bosnu i Hercegovin za sve Bošnjake i Bošnjakinje širom Svijeta. Zato sve riječi zahvalnosti, nisu dovoljne, kako bih iskazao cjeloviti doprinos portala svima nama u domovini i van nje.
Želim Vam, cijelom redakcijskom timu, svako dobro u daljem intezivnom radu i djelovanju, kao i brojnim Vašim saradnicima.
Mahsuz Vas selamim u ime admin ekipe i u ime svih ovih dobrih ljudi u grupi koja broji 19.519 članova.
''UJEDINJENI BOŠNJACI SVIJETA''
Mujo Bosnić,
Ljubljana, 25.januar 2017. god.
IBRAHIM ČIKIĆ: Iskrene čestitke povodom godišnjece web magazina Bosnjaci.net. Bez sumnje od prvog dana na braniku identiteta i istine o stradanju bošnjačkog naroda. Molim Uzvišenog Gospodara da podari snage glavnom uredniku Esadu Krciću da i dalje nastavi nesmanjenom žestinom na širenju istine o Bošnjacima. Ponosan sam što sam imao čast da se i moje kolumne nađu na ovom portalu.

Sa selamima i dovama iskreno Ibrahim Čikić.
SENAD HADŽIFEJZOVIĆ, FACE TV: Sretno, Esade, čestitke i tebi i ekipi, i svaka vam čast!
DR. FIKRET ARNAUT: Dragi poštovani glavni uredniče Esade Krcić;
Prije svega priznanje za istrajnost na iscrpnom informiranju Bošnjaka i ostalih koji su to htjeli preko ovoga našeg moćnog elektronskog medija, Bošnjaci.net, koji je među Bošnjacima bio ono što je Al-Džezira, bila u arapskom svijetu, sa željom da istrajavate i dalje i da medij Bošnjaci.net, sa svojom ekipom bude svake godine moćniji i stabilniji.
Čestitam uredniku, redakciji i svim dopisnicima ovoga našeg medija. Čast mi je bila da mi je omogućeno da se i moji tekstovi nađu na listi saradnika.

"Što pero ne povije, ćefin prekrije."

S poštovanjem,
dr. Fikret ef. Arnaut - Minhen
IBRAHIM HUSEJNOVIĆ: Moje iskrene čestitke povodom 14 godina neumornog rada i djelovanja. Da Vas Allah osnaži i obilato nagradi za Vaš rad i pregalaštvo.
Objektivno i pravovremeno informisanje je bitno kao nasusni hljeb, u čemu ste pravi primjer ostalima.

Da još puno i puno trajete na dobrobit svog naroda i sviju nas skupa.

Esselamu alejkum.

Ibrahim iz Plava.
ŠEFKA BEGOVIĆ-LIČINA, KNJIŽEVNICA: Poštovani g-dine Esade,

Čast mi je i zadovoljstvo što je i moje pero našlo prostora u Magazinu Bosnjaci. net i sretna sam, ako sam svojim objavama učestvovala u prikazu naše istine i bošnjačkog postojanja.

Upućujem Vam najsrdačnije čestitke za sve godine napora, snage i nijeta da bošnjačko stradanje bude opomena da nam se nikada zlo više ne ponovi.

Uvjerena sam da će Magazin Bosnjaci.net biti vječni svjetionik naše istine koja će nas odvesti do svitanja...

Maksuz selam svima,

ŠEFKA BEGOVIĆ-LIČINA, književnica Novi PazarELMEDINA MUFTIĆ: Na današnji dan, 25.01.2003.godine, potekla je rijeka ISTINE, kao svjedočenje i pamćenje, kao opomena i zakletva da se genocid više nikad neće ponoviti.
Bošnjaci.net u svom četrnaestogidišnjem djelovanju su pokazali kako se ostaje uspravan, kako se korača stazom istine, kako se brani dostojanstvo naroda i čast žrtve.
Časno je biti dio tima Bošnjaci.net, stati rame uz rame sa hrabrim ljudima koji perom brane čast nacije, države, vjere, koji se bore da istina bude put kojim se dolazi do pravde.

Iskrene čestitke za četrnaesti rođendan Bošnjaci.net i uredniku Esad Krcić ...

Časno je biti sa vama i uz vas....MENSUD ALIĆUŠIĆ: Dragi Esade, uz iskrene čestitke na velikom jubileju, želim ti dobro zdravlje i dug život. Sve ostale karakteristike, koje insan treba da posjeduje podario Ti je dragi Bog. Ovo je puno više od portala, ovo je misija u službi svom narodu i domovini. Okupiti ovoliki broj saradnika na jednom mjestu, držati kontinuitet svih ovih godina, biti principijelan, prepoznatljiv, zaista zaslužuju svaku pohvalu i respekt.

Svima vama, koji ste na bilo koji način doprinjeli da imamo ovaj portal, od srca zahvaljujem.

Srdačni selami iz pozdravi iz Švicarske.FIKRET HAFIZOVIĆ: Iskreni i odsrčani selami za brata u Islamu Esada!
Napisat ću velikm slovima:

TEBI, NAŠ ESADE, PRIPADAJU SVE NAGRADE OD DRAGOG ALLAHA DŽ.H. JER SI JEDNOM NJEGOVOM NARODU - NJEGOVIM BOŠNJACIMA, KOJI JE DUGO BIO POD KAURSKOM KAPOM, OMOGUĆIO DA SE ISKAŽU KAO NAROD.
Nismo znali ni ko smo ni šta smo, a ti si omogućio, barem onima koji hoće da znaju, da nisu ono što su o nama pisali naši negatori i iskazani neprijatelji nego da smo stari evropski narod monoteističke provenijencije koji nikada nije imao iskrivljenu sliku o Bogu dž.š. nego ono kako smo učeni počevši od Ibrahima a.s., da nema boga osim Allaha dž.š., da Allah dž.š. nije rođen i da ne rađa, a da sve stvara, i da je Muhammed a.s. Njegov zadnji pejgamber, a mi da ga slijedimo.
Neka ti Dragi Allah dž.š. podari zdravlja, života i sabura i da nas Bošnjake i dalje raduješ sa istinitim tekstovima o nama.IBRO SUHOPOLJAC: Na putu ka osvješćenju Bošnjaka i vraćanju korjenima, Bošnjaci.net odrađuju značajan posao, čije važnosti, možda i nismo ,trenutno, svjesni. Jednom, ako Bog da, kada dokučimo taj pijedestal kao nacija, moći ćemo s ponosom pogledati unazad i u tom osvrtu prepoznati važnost rada i postojanja Bošnjaci.net. Bitka za Bosnu i bošnjaštvo daleko je od kraja,na žalost! Zato su Bošnjaci.net,rekao bih, bošnjačka nasušna potreba, naša sablja u miru i, napokon, snažna hronološka, faktno -historijska, duhovna... i zamahna intelektualna gestikulacija našeg insana, odvođenog s pravog Puta, varanog, prisvajanog, negiranog, ubijanog...stoljećima. Stoga, sve čestitke uredništvu i direktoru ovog web lista, saradnicima takođe. Valja se nama boriti i kovati dobra od kojih će se Bošnjaci okoristiti a nama, jednom kada borbe prestanu, sevapi stizati, ako Bog da.
NEČKO ĆEMAN: Pisati istinu i biti od onih što su bez dlake na jeziku nije nimalo lahka zadaća, portal Bošnjaci.Net su dokaz da se tako radit može.

Htjeli to neki ili ne, Bošnjaci.Net su naša kulturna baština.

Želim da još dugo lijepih trenutaka dočekate kao i ovaj 14 rođendan.
FIKRET ARTUKOVIĆ: Veliki je ovo jubilej neprekidno iz dana u dan 14 godina uvijek aktualan svima dostupan unikatan svoj na svome i čvrsto na svom putu.
Čestitam jubilej Esi redakciji i svim dopisnicima bivšim i sadašnjim puno zdravlja i berićeta želim!MIRSAD CANOVIĆ: Selam za Bošniaci.net i da vam svaka naredna bude bolja na promovisanju istine i stvaranju i buđenju nacionale svijesti za bolje sutra sviju nas!AMER HODŽIĆ: Ako Allah da i stočetrnest, vašom pojavom otškrinuli ste mrak sa ovog medijskog prostora. Allah vas nagradio i dao strpljenja u daljem radu.ŠEFADIL LIČINA: Sve čestitke vrijednoj iskrenoj i profesionalnoj ekipi Bošnjaci.net uz dovu Allahu dž.š. da ih nagradi najboljom nagradom i da im da vijeka i zdravlja da nas još dugo izvještavaju. Mahsus selam!IZET KASTRAT, El Kiram International: Eselamu alejkum i da Vas Allah dzelešanuhu zaštiti i podrzi u Vašem radu. Imate punu podršku od nas.JUSUF JULEVIĆ: Sve čestitke mom ahbabu Esadu a i svim koji doprinose da je ovako informativna i sadržajna stranica "bosnjaci.net."
Želim vam puno uspjeha u daljem medijskom radu, kako glavnom uredniku Esadu tako isko i njegovon timu.
Selam Redakciji Bošnjaci

Poštovani Esade selamim te i upućujem iskrene čestitke na jubileju!


SULEJMAN ALIČKOVIĆ: Samo nastavite istim smjerom i sa istim elanom, sve pohvale. U vremenima koja su teška za Bošnjake ma gdje se oni nalazili uvjek ste širili samo istinu. Istinom ste otvarali nove horizonte i nudili uvjek nova saznanja. Žilim vama i nama puno sreće u vremenu koje je ispred nas.

Sulejman V. Aličković
Luksemburg


MUHAMED ĆEMAN: Dragi Esade, Es-selamu alejkum,

Dobro djelo, ma koliko veliko bilo, bez ustrajnosti gubi svoj značaj i smisao. Mala djela na kojima se ustraje postaju velika. A velika djela, poput projekta Bošnjaci.net na kojem usrajavaš već 14 godina, predstavljaju ibret i izvor inspiracije svima nama. Zavidim ti na tome. Čestitam ti na ustrajnosti.

Muhamed Ćeman
LuksemburgZIJAD BEĆIREVIĆ: Dragi Esade,

Makar jednom godišnje nam se ukaže prilika da Ti se zahvalimo za aktivan pristup životu, odlučnost i istrajnost u nastojanju da dobro izdignemo iznad zla i istinini damo ton kako bi s nadjačala i srušila sve veću plimu laži.

Moja posebna zahvalnost Tebi da poboljšanja i dekor mojih tekstova.

BOŠNJACI.NET - NAŠ / VAŠ POGLED U SVIJET!

M. selam
HAMED SELIMOVIĆ: Čestitam vam 14 godina rada, afirmacije BiH i bosanskog jezika.
Zadovoljstvo mi je čitati priloge, kolumne, intervjue.

Selam iz Australije
Ostali prilozi:
» DRUGI MEMORANDUM SANU-A: UPUTE ZA UDAR NA BIH
Al Jazeera | 18. May 2019 22:34
» SRBI, NATO I REALPOLITIKA
Nezavisne | 15. May 2019 12:43
» NEDORASLOST ŠEFIKA DŽAFEROVIĆA
Bošnjaci.Net | 13. May 2019 00:05
» MLADOST I ZNANJE OSVAJAJU SVIJET
Prof. Habib Mandžić | 09. May 2019 20:54
» UPOZNAJ BOSNU DA BI I NJU I SEBE VIŠE VOLIO
Dr. Bisera Suljić-Boškailo | 05. May 2019 12:17
» U NAPULJU SAM OSJETIO DUH SARAJEVA
Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012) | 05. May 2019 03:00
» ALADŽA DŽAMIJA U FOČI - OPET BLISTA UNIKATNI BISER NA DRINI
Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012) | 01. May 2019 16:46
» JE LI NA REDU JOŠ JEDNO HISTORIJSKI - PORAZNO SRPSKO "NJET" U BERLINU?
Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012) | 29. April 2019 19:27
» ČITAJTE I UČITE ZNAKOVI NA PUTU... UOČI SUTRAŠNJEG “DRUGOG BERLINSKOG KONGRESA”!
Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012) | 29. April 2019 02:11
» ZAŠTO MILORAD DODIK IDE SAM KOD PAPE FRANJE?
Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012) | 24. April 2019 14:30
» NERAZUMNO JE, UČITI RIBE DA PLIVAJU
Mr. Milan Jovičić | 22. April 2019 16:05
» MILORADU DODIKU NA ČITANJE I OČITOVANJE
Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012) | 20. April 2019 19:05
» DA LI JE „VASKRSNUO“ NOVI SLOBODAN?
Mr. Milan Jovičić | 20. April 2019 12:04
» TANASKOVIĆEV ĐON-OBRAZ
Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012) | 18. April 2019 14:14
» SAD I BIH SLAVE ŽENSKE LIDERE I 70 GODINA NATO-A
Oslobođenje | 15. April 2019 21:34
Ostali prilozi istog autora:
» PATOLOŠKI LAŽOVI
08. August 2018 20:17