Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

 
Vijesti
Buđenje normalnih Srba
PETAR LUKOVIĆ: MILE DODIK, GENOCIDNA ŠUMSKA, KLIMOGLAVAC KUSTURICA I SLIČNA FELA
Procitaj komentar
Autor: B.net
Objavljeno: 02. February 2012. 06:02:18
Poznati srbijanski novinar Petar Luković objavio je pod naslovom "Pukla genocidna šumska" komentar povodom sučeljavanja predsjednika proizvoda Miloševićevog udruženog zločinačkog pothvata (tzv. rs) Milorada Dodika i lidera LDS-a Čedomira Jovanovića.

Članak prenosimo u cjelosti:

"Televizijski duel između Čedomira Jovanovića i Mileta Dodika u organizaciji državotvornog Tanjuga – unapred je bio izgubljen za vlasnika Šumske. Ono što mu uspeva u svom RS feudu – da pod kontrolom drži narod, medije, opoziciju, biznis partnere i svoje telohranitelje – ogolilo se u dijalogu kad se pokazao u pravom svetlu: bahat, osion, ekstremno glup i priglup, srboidno napaljen i diktatorski nervozan; slika i prilika Šumskog Rajha nastalog na genocidu.

Kad je na svojoj teritoriji, okružen klimoglavcima, Kusturicom i sličnom felom, među preplašenim narodom koji ne sme da zine od straha – Mile Dodik izgleda kao nekakav ozbiljan političar koji na RTSRS zna šta radi; njegovo kurčevito insistiranje da će se Bosna raspasti (mirnim putem), a da će on, dok svi budu u govnima, u belom odelu, proglasiti nezavisnost ove Genocidne Tvorevine – jer mrzi Sarajevo, mrzi Bosnu, mrzi Bošnjake, mrzi sve – uteruje teror među veselim Srbima čije ludilo radi na papučici propagande; što luđe, to bolje!

Onog časa kad se Dodik Mile izmakne iz Šumske, dođe u Beograd – ali ne kod Borisa Tadića kojem se instinktivno baca u međunožje – već na televizijski duel sa Čedimirom Jovanovićem, stvari postaju drukčije.

Nije to protivnik koji će ga ljubiti i jezikom lizati kao Emir Kusturica; nije to Boris Tadić koji ća ga maziti i tetošiti i podržavati stiskom u međunožju; nije to Vojislav Koštunica koji će se nag skinuti čim čuje da je Dodik krenuo iz Banjaluke; nisu to Dveri srpske koje su oralno spremne da Mileta zadovolje u bilo kojem saobraćajnom sredstvu, nije to SRS koji će šešeljevskim seksom, analnom sekirom, izraziti svoju polnu ljubav glede voljenog Mileta.

Neurotično opušten, siguran u svoj oskudni rečnik koji impresionira samo Nemanju Kusturicu, nesrećni Dodik je verovao da će na isti način – obraćanjem na ti, uvredama i fizičkom silom - slomiti Jovanovića; prevario se, naravno.

Ne samo da je ovo Beograd koji Dodik nije upoznao, već je ovo Beograd kakav treba da bude; hrabar, dosledan, sazdan u činjenicama, sa spremljenim dokumentima – sve ono što mentalno-oskudni Dodik nije stigao ni da pojmi. Iz njega nije samo govorio Radovan ili Ratko, već zagrobni Milošević – groteskno glupo, sa izrazom lica deteta uhvaćenog u krađi tokom genocida.

Čedomir Jovanović nije uradio ništa posebno; samo je činjenicama i pitanjima o činjenicama, diktatora genocidne Šumske saterao u ćošak smrada i srama.

Glup, budalast i histeričan, Mile Dodik je konačno Srbiji pokazao da je prava tadićevska lutka omraza i mržnje; moguće je da već sutra Rajko Vasić ovaj duel proglasi Dodikovom pobedom – ali ukus krvi, ukus rata i ukus genocida ostaje kao najstrašnija emocija šumskog Mileta, poraženog i razbijenog u svim kategorijama.

Ukratko: nokautiran ženski polni organ Šumske.

Čkapi ostaje čkapi".

VRHOstali prilozi:
» PRSTEN ZA GLAVU AŽDAJE
Eset Muračević | 27. May 2022 00:56
» MASAKR NA KAPIJI JE NAJTUŽNIJI DAN TUZLANSKE HISTORIJE
Anadolu Agency (AA) | 25. May 2022 13:11
Ostali prilozi istog autora:
» VASPITANA DJECA
07. May 2022 14:39
» BOSANSKI JEZIK NEMA ALTERNATIVU
26. April 2022 16:37
fastvee.gif
SrdjandDramanovic Studija.jpg
BosnaIzmjeneustava.jpg
Beharban.jpg
Kurtcehajicbanner45.jpg
RancSalihSabovic.jpg
DokfilmBosnjaci454.jpg
hrustanbanner20april2020.jpg
Bos-Eng-pasanbegovic.gif
BANA34234.jpg
ArmijaBiH.gif
bos-jezik.gif
NjegosMilo.jpg
almirhot.jpg
bosanskahistorijabanner.png
zlatni ljiljani.jpg
njegosvirpazar.gif
Istraga-poturica.gif
KDBH_Preporod.gif
Udruzenje Kultur Media banner.jpg
sehidska_dzamija_plav140x80.gif
hotel_hollywood_ilidza_sarajevo.gif