Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
ŠEŠELJ NA ULAZU U SKUPŠTINU: POMOZ' BOG, BRAĆO ČETNICI
Autor: Tanjug
Objavljeno: 03. June 2016. 19:06:27
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.AidaIdaAida (2016-06-05 07:20:55)
KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Zlo sačinjeno od zlih interesa pronalazi pukotine u sistemima i razara ih iznutra i spaja se sa ostalima i stvara ogroman niz.To izgleda ogromno ali kad se savlada i sakupi u klupku vidi se da je malo i nejako. Sanjala sam da će biti sakupljeno i nemoćno to zlo koje je izgledalo ogromno i ušlo u sve pore društva. Kao da će biti odloženo negdje a ako se odmota? Samo ne može dok se ne pojavi neko da to uradi ponovo i da crpi sve benefite. To je maska. Biće sklonjena. Znači da dolazi istina.
Pukotina koju je napredni svijet zanemario je neodgovornost za širenje propagande. SAD smatra da je to sloboda govora i nikad nije reagovala na propagandu koja se širila protiv ove države.Iako je to okidač za terorizam protiv nje.To je iskoristio Putin. Sve što on radi i što je radio pripisivao je SAD-u. Tako joj je stvorio neprijatelje i živo oružje protiv nje. Kampanja je stvorila i Al kaidu i ISIL i Šešelja čije podstrekavanje je izazvalo mnogo zločina a on oslobođen.To mora biti kažnjivo.Diktatori sebe štite kampanjom protiv demokratije a sami je zabranjuju protiv sebe. Putin će kazniti svakoga ko ga kritikuje a Obama neće onoga ko njega kritikuje. Onaj ko radi za Putina je njegova svojina i kad on da novac za nešto,očekuje da to bude i urađeno. Dok Zapad ulaže u demokratiju i neprisiljava nikoga da radi za njega. Niko ko je u dogovoru sa Putinom ne smije to obznaniti ali ako razgovara sa predstavnicima Zapada odmah to objave i govore kako su odbili saradnju sa njima,da bi bili popularniji u očima obespravljenog naroda. Putin ubija one koji pređu na stranu demokratije a SAD ne ubija Snoudene. Opasnost današnjeg vremena je upravo to podstrekavanje koje se brzo širi i preko interneta. To su obučeni manipulanti koji su psihološki jaki i prepoznaju sve vrste ličnosti i sa kim se može manipulisati. Mi sad imamo one koje Putin plaća i koji imaju zadatke koje moraju da izvrše. Za sebe su prigrabili cijeli novac a sledbenicima daju mrvice i ne zapošljavaju ljude nego samo daju male pomoći. A optužuju Mila koji koristi državne resurse da radi isto.Ali on zapošljava svoje. On ipak uzima i njima dio od Putinovog novca a ako bi država uzela sve to i uložila u razvoj zapošljavanja i isplate radnicima i majkama nadoknade, i ako bi zaustavila dotok toga novca cijela opozicija bi ušla u vladu izbornog povjerenja i zajedno rješavali probleme,jer ne bi više imali ruskog donatora.NATO će nas primiti i štititi spoljne granice a unutra moramo biti jaki kao do sad i kontrolisati sve.Kontolisati mafijaški novac i sve uvesti u legalne tokove.Njih sve rehabilitovati i svakome dati šansu da legalno radi. Da se uništi droga,šverc i trafiking,jer se može lijepo živjeti i od turizma i nauke i proizvodnje. Može policija sarađivati sa građanima za bezbjednost i svako može da ima korsiti od toga ako prijavljuje zlo tajno policiji a ona da dolazi do dokaza i tako da budemo bezbjedeni. Nauka će napraviti čudo i bićemo razvijena i bogata zemlja.

AidaIdaAida (2016-06-04 04:47:59)
ON FANTAZIRA A NAROD GLADAN I NEZAPOSLEN!

KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Pošto su političarima važni njihovi interesi,niko ne vodi računa o interesima njihovih birača kojima i ja pripadam, moram da razmišljam kako da ih natjeram da rade malo i za nas. Ovi hoće zajedno a ovi neće,ovi se takmiče u svađi,i naranvo svi imaju velike plate i obezbijeđene penzije a mi čekamo poslove.Ja više od dvadeset godina . Kako natjerati da se svi okupe oko te prelazne vlade kad neće,jer im odgovara da se svađaju i da mi i dalje budemo na biroima rada bez nadoknada a godine prolaze i sa njima energija.Dok oni uživaju u svojim velikim platama i obezbijeđenim penzijama mi to nemamo a radnici koji su zaradili svoje penzije stoje ispred Skupštine na visokoj temperaturi ili štrajkuju glađu za svoja prava. Kako ih natjerati da se okupe oko potreba birača a ne oko visokih politika? Ako dobijem mogućnost da utičem na vlast da zapošljava sve članove svih partija kako onih u prelaznoj vladi tako i onih koji iz svojih principa punih džepova,onda će svi koji neće da rade za građane gubiti članstvo i potrčati da ih zapošljavaju. Jer narod nema više ni glasa da viče po trgovima i energije da skače na protestima. Fino zaposliti sve njihove članove i onda će ih članstvo napuštati a onda ovi ostati sami da skaču i da se svađaju . Može se ostvariti zapošljavanje članova svih partija i onda će partije da se bore da rade za članstvo ako žele da ih imaju. Ima jedna mogućnost za to. To je da se IPA fondovi upotrijebe za takve projekte zapošljavanja članova svih partija radi demokratije.Kako bi se neutralisao “Snimak”.