Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
VUČIĆ OPET PRIJETI: SRBIJA NEćE DA DOZVOLI NAPADE NA REPUBLIKU SRPSKU
Autor: Vijesti.ba
Objavljeno: 24. March 2016. 15:03:12
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.AidaIdaAida (2016-03-25 17:22:21)
FBI, KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Vučić je poručio da neće dozvoliti da Republika Srpska bude napadnuta, što u prevodu znači naređenje teroristima da izvedu bombaške napade po pijacama i autobuskim stanicama,bolnicama i školama u RS-u. Srbijanska policija je uhapsila krijumčare izbjeglicama i oni će nabaviti teroriste koji će izvoditi bombaške napade po Bosni i Hercegovini,to jeste njenom manjem entitetu osuđenom za genocid. A na mojoj fejsbuk stranici im je naša udba poručila da one koji ne prihvate da budu bombaši samoubice otjeraju tamo gdje će im biti bolje. Ako prihvate onda će im porodice biti prebačene u Njemačku ili drugu zemlju i imaće dosta novca za dobar život.Ovako će ostati zatočeni među granicama. Hitno morate da pošaljete istražitelje da čuvaju narod u RS-u ali i pratite aktivnosti premijera Srbije.Jer i on je učestvovao u ratnim dešavanjima i prošlost ga stiže, pa mu odgovara da bude rata u BiH i da muslimani budu odgovorni.
Kako bi tužbe za agresiju Srbije na BiH bile odbačene.

huso75000 (2016-03-25 09:25:54)
LUD COJK vidi izjave "

"Ne ugrožavamo nikoga, nikome nećemo da prijetimo, ali nikome ne damo da Srbe gaze zato što su Srbi. Nismo ničija krpa, mi smo ponosan, nepokoran i nepokoren narod",

huso75000 (2016-03-25 09:24:47)
kome treba saradnja sa teroristima
AidaIdaAida (2016-03-25 08:55:44)
STANJE SE MORA DOBRO PAZITI. NA SVE OVAKO UKAZIVATI.OVA IZJAVA JE NEKA PORUKA KOJU TREBA DEŠIFROVATI.

KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Mafijaško-terorističko-ratno-zločinački sistem u kojem živimo je ucjenjivački paranoičan i samoubilački. Nadležni su objavili stopu suicidnosti koja je previsoka i validan je dokaz ovoga stava.Znači da izaziva samoubistva ucjenjivanjem, jer sprečava ljude da žive slobodno i da ostvaruju svoja prava i da lijepo i humano žive. Širenjem vani on na siromašne Arape utiče isto tako ali njih ucijenjuje da izvode samoubilačke napade ili im sami stavljaju bombe kako bi se za terorizam uvijek optuživali muslimani zbog etikete dobijene od Buša. Briselska policija je pronašla kompjuter i poruke teroriste samoubice i taj njegov strah od nekoga dokazuje da nije fanatik.Jer fanatici nemaju taj strah. Njihov svijet je mračan i zatvoren i potpuno zaštićen od svih strahova a posebno od nekoga tamo što će biti blizu njega u zatvoru.Znači da se on boji seksualnog zlostavljanja u zatvoru.
Ucijenjen je i zato mu je samoubilački napad bio izlaz iz svega. Paranoičan je mislio da ga svuda svi prate iako policija nije znala za njega.Da jeste gonili bi ga.Imao je slabost koja je zlouptrijebljena.Bio je u zatvorima i ima dosije.Znači da Milova mafija stoji iza toga.Jer je naš sistem takav. Uvijek ti pošalju one koji te obrađuju i shodno slabosti koju imaš te zloupotrijebe. A podatke dobijaju iz ANB-a i dosijea koji se vodi o svakome.Sistemu koji te ucjenjuje moraš da šalješ prijetnju ucjenom i tako opstaješ. Neko ih ucjenjuje da će progovoriti i bude neko vrijeme zaštićen ali ga uhvate neopreznog i likvidiraju.To zavisno do toga kad im je interes i kolika je opasnost. Krivokapića gone na sve načine samo da se ne dođe do članstva u NATO. Jer to znači hapšenje svih funkcionera DPS-a i njihovih jataka iz lažne opozicije.Koji zato prave antinatovsku kampanju.Spašavaju se od otkrivanja istine i razočarenja naroda kad se sazna.