Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
ZLOČINCI NAGRAĐENI, ŽRTVA OSUĐENA
Autor: Edina Kardum
Objavljeno: 14. November 2014. 16:11:29
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.AidaIdaAida (2014-11-23 21:31:43)
Sabur i upornost! Allah da nagradi!Amin!
hadzicbalota (2014-11-15 10:16:02)
IBRAHIME ne sekiraj se fasisticki sudovi sude tako ti si Ibrahime HEROJ crna gora i MILOVI CETNICI ti nista nemogu ti si njih davno POBEDIO to je pokusaj da se ZRTVA IZJEDNACI sa ZLOCINCEM ali to nije uspelo ZA MENE LICNO I NAS BOSNJAKE SI TI HEROJ KAD TI SAM SE BORIS PROTIV FASISTICKO-CETNICKIH SUDOVA U crnoj gori.
stecak (2014-11-14 20:18:21)
Evo ponovo užas dolazi iz Crne Gore u kojoj vlada korupcija, kriminal i aparthejd. Na kraju rezultat- Genocid!
Hoćemo li gledati i čekati? Ne!
Mislim da nas ima dovoljan broj koji su uz gospodina Ibrahima Čikića, koji suosječaju patnje i koji su spremni pomoći da iz ovih poniženja od strane crnogorske "svoje" države iziđe kao častan Bošnjak, takav kakvi su Bošnjaci bili kroz vijekove pa i porodica Ibrahima Čikića.
Glava gore Ibrahime Čikiću i bez predaje do pobjede pravde nad nepravdom, sve dok nepravednici ne dožive poniženje i od Svevišnjeg Vladara i od njegovih iskrenih robova, in Sha Allah.

Munir Mujezinovic (2014-11-14 20:02:19)
Ibrahime!Glavu gore, kao i do sada, pobjedit će mo, ako Bog da.Mnogo je više onih koji su za pravdu od ove šake jadnika koji se odavno guše u sopstvenoj laži i nepravdi koju čine drugima, misleći da prljavština koju proizvode može imati čist kraj, nikako.
Pitao sam se i pitam, je li to moguće? Očito je da jedan sistem (bolestan) kakav je u Crnoj Gori, može činiti nepravdu, kakvu čini Ibrahimu Čikiću, do kada vidjet će mo. Hej, ljudi, ovdje sistem muči, ni kriva niti duzna, onoga koga treba taj sistem da zaštiti i reakcije nejma ili je vtlo mala, neznatna.
Zasto? Je li nas Svesnji nasom inteligencijom i pameču izdigao iznad drugih bića(životinja) na zemlji da bi razlikovali dobro od zla a mi? Je li ovaj nepravedni (a svi znaju), sudski proces gospodina Ibrahima Čikića dokaz da medju ljudima ima i onih bez morala i inteligecije te rade za tudji nemoral i izvitopereni um? Pitam se gdje su oni pravedni sa zdravim moralom, pitam se? Ali se takodje i zahvaljujem jednom broju koji se pojavio, digao svoj glas i jasno pokazujući da je na strani pravde.
Molim Svevisnjeg da se taj broj poveća a Ibrahimu Čikiću da snagu i da mu pomogne da podnese ovu nepravdu i moralnu i materjalnu u čemu nije i neće biti sam.
Do odredjenog trenutka a on će docći i pravedni će biti pobjednici, insha Allah.