Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
PRIHVAĆENA INCIJATIVA DR. CERIĆA U SAD-U: REZOLUCIJA O BIH O UKIDANJU DISKRIMINACIJE NAMETNUTE DEJTONSKIM SPORAZUMOM
Autor: Fena
Objavljeno: 20. September 2014. 11:09:14
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.huso75000 (2014-09-22 15:48:29)
Vise je u dosadasnjem radu na medjunarodnom planu za Bosnu u vrijeme reisovanja uradio Ceric nego onaj pid*avi Komsic i dojucerasnji mu sef cr(k)vene pameti za osam godina primanja dzabne plate a sto im je bio posao,,,,Oni ustvari i neznaju sta im je posao izuzev izmisljanja njakvih bradonja medju Bosnjacima a imaju gprave bradonje medju svetosavcima samo ih se plase:::
Munir Mujezinovic (2014-09-22 11:09:39)
I ja bih kao i večina vas, volio da imamo više ovakvih Bošnjaka da mogu dobaciti daleko ka dr. Mustafa Cerić ali na žalost rijetki su medju nama a ni mi neznamo uočiti razliku izmedju -onih koji mogu i hoće i
-onih koji mogu a neče.
-One treče koji nam lažu i da mogu i da hoče najradije nebih spominjao a njih je opet na našu žalost najviše jer smo mi takvima dali prostor našim zaokruživanjem na glasačkom lističu.
- Nadam se zaista da smo za sve ove godine naučili i da nas više niko ne može strašiti našim ljudima.

hare (2014-09-21 16:32:05)
Kako se moze glasati iz USA?
AidaIdaAida (2014-09-21 05:14:19)
Hvala Allahu dr Cerić je natprosječno inteligentan i još ima najviši stepen islamskog obrazovanja.Za ovo malo vremena je mnogo uradio a koliko će tek kad bude postao Predsjednik BiH! Kad nečiji poslovi daju pozitivne rezultate znači da su halal i da se čovjek ispravno koristi islamskim znanjem.Kad se ispravno koristi islamskim znanjem a ima natprosječnu inteligenciju i halal poslovi mu idu naprijed, znači da ima visok stepen morala.Takve ljude na funkcijama želi svaki građanin u svijetu.On će se boriti da svima bude dobro,najbolje što može,jer na taj način pokazuje i svoj Islam. Za njega i Željka Komšića će glasati svi narodi.Sad samo treba pronaći natprosječno inteligentnog BH Srbina koji bi im se pridružio.Pa će Predsjedništvo BiH biti srce genija BiH.
ejaeja (2014-09-20 16:17:47)
Aferim gospodine dr.Mustafa Cericu imaš moj glas.Neka te čuva uzvišeni Allah dž. i neka ti da dug život i dobro zdravlje!Amin.