Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
REGISTRACIJOM RAVNOGORSKOG POKRETA I CRNA GORA POTVRDILA DA JE ČETNIČKA
Autor: B.net
Objavljeno: 30. April 2016. 17:04:42
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.AidaIdaAida (2016-05-02 08:25:40)
Na portalu Vijesti sam pročitala najavu da se u današnjem broju ND Vijesti može pročitati reakcija poslanika SDP-a Šabovića,kao i prof dr Šerba Rastodera povodom registrovanja Četničkog pokreta u našoj zemlji.

KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Opozicija ima snagu koju treba pravilno da rasporedi. Radnička partija,Stranka penzionera i Alternativa će okupiti sve nezaposlene,zaposlene i penzionere a to je masa.Da se bore i za radnička prava sudija, tužilaca i policajaca, ljekara i ostalih medicinskih radnika itd.Ta koalicija će ojačati i sindikate. Pokret za promjene da sa Demokratama jačaju Univerzitet i sudentska u učenička prava, da ujedine mladost i naučno ojačaju. SNP i Demos da se ujedine na evropskim standardima.Pozitivna da se ujedini sa UROM,kao i CDU.SDP sa Komunističkom partijom da baštine dobro iz socijalističkog vremena. Mreže žena i forumi opozicije da se ujedine sa civilnim sektorom i osnuju žensku stranku koja će se boriti za ekonomsko jačanje žena i njihovu slobodu.Jer kad žena ima novac i stan ne zavisi od nikoga i ne mora trjeti zlostavljanje.
DNP,Nova i druge prosrpske stranke da se ujedine u koaliciju srpskog naroda i ne dozvole Milu sa Četničkim pokretom da ih razbije i uzme glasače.Ne treba im vraćanje u prošlost i ta ideja o zajedničkoj državi koja je prevaziđena jer je to laganje naroda. Narod ima mozak i traži poštovanje.Posebno jer kad budemo u EU bićemo svi jedna država.

AidaIdaAida (2016-05-02 00:43:51)
KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Kod nas se stanje mijenja prirodnim tokom iako narod ne vjeruje da je to moguće pa pokazuje nevjericu i sumnja i u ovaj sporazum i sve.Ali se promjene dešavaju.
Demokratski front je dao svoj doprinos promjenama i sad treba da se rasformira jer je svaka članica dobila svoj identitet i snagu.Pronašla svoje mjesto u politici i dalje opstajanje Fronta ih samo sputava.Pokret za promjene ima svoj cilj od samog početka da mijenja društvo i to radi otkad postoji.U početku je bilo teško da se stvori infrastruktura ali je ona ojačana i kroz Bolju Crnu Goru i Demokratski front pa sad ima svoje mjesto.Znači da je ova partija oduvjek bila poznata po fer odnosima prema aktivistima i vremenom je stekla i tu vještinu rada sa aktivistima i promovisanje aktivizma.Sad treba da bude u savezu sa Demokratskom Crnom Gorom u koaliciji koja bi se zvala Demokratska Crna Gora ili koliciji mladost i da se promovišu mladi ljudi i studenti koji su neorganizovani i moraju naći svoje mjesto u društvu.Demokrate im to pružaju ali s obzirom da su novi ne poznaju taj put i iskustvo Pokreta za promjene će im koristiti da ojačaju i taj savez će okupiti cijelu omladinu i njenu snagu i dobro proći na izborima. Radničkja partija,Stranka penzionera i Aletrenativa koja treba da osnuje stranku nezaposlenih trebaju da budu u socijalnom savezu i okupiće sve radnike,penzionere i nezaposlene i biti jak subject koji će imati mnogo posla i jaku podršku. CDU treba da uđe u URU a i Pozitvna Crna Gora jer sad je registrovan Četnički pokret koji podržava Mila u pokušaju da se razbiju srpske stranke i da se uzmu njihovi glasovi jer će glasači DPS-a da odu u Radničku partiju,SDP,URU,DEMOS,Demokrtasku Crnu Goru,SNP,Pokret za promjene. Zato Nova mora da okupi sve srpske stranke u koaliciju srpskog naroda i tako spriječi odliv glasača u Četnički pokret koji je Milov a Pozitivna zbog toga neće sa Milom valjda. Srpske stranke nijesu četnici pa ih je izbjegavala.pa ond aneće sad sa pravim registrovanim četnicima Pa je stvaranje i registrovanje ovakvog pokreta znak da Milo želi da razbije srpske stranke i preuzme im glasove. On zna da je opozicija prejaka za njega i da će on ostati bez cijelog članstva. Treba se osnovati i ženska stranka koja će se baviti pravima žena i zaštitom djece a onda da bude u koaliciji sa manjinskim strankama i imaće jaku snagu i veliki uticaj u društvu.Više mandata.

AidaIdaAida (2016-04-30 23:34:18)
KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Crnogorski MUP je u znak obilježavanja desete godišnjice nezavisnosti Crne Gore registrovao Ravnogorski četnički pokret što je i očekivano,jer tu organizaciju nije mogao da registruje kao ISIS što je u stvari i preko nje će da se nastavi podrška ovoj terorističkoj organizaciji čije su jedinice i ćelije kroz ovakve ravnogorske pokrete registrovane u skoro svim zemljama bivše SFRJ. Preko ove organizacije će se vrbovati četnici-teroristi za sva strana ratišta i snabdijevati oružjem i bijelim robljem,narkoticima kako bi bolje ratovali i činili više zločina. Do sad je ta organizacija bila neregistrovana a sad je ste i plaćaće porez što do sad nije radila i da ne bi bila zabranjena,morala se registrovati kako bi taj opran novac ušao u legalne tokove i bio korišćen za kupovinu glasova za predstojeće izbore.To je samo nastavak djelovanja mafije,terorista i ratnih zločinaca. Pročitala sam skandaloznu izjavu Bobe Živojinovića koju potkrepljuje lažnom slikom.Jer se na njoj vidi njegova sadašnja slika a do njega slika princeze Dajane iz mladalačkih dana. Osim ako je Bobo prije dvadeset godina i više izgledoa kao sad.On je naime izjavio da je bio u vezi sa Lejdi Di i to potkrepljuje ovakvom lažnom slikom. Vrijeđa dostojanstvo umrle žene koja se ne može braniti. Samo je sebe ponizio. Jer za njega niko nikad nije čuo a ona ga nije pominjala. Ovo je udarac usmjeren ka Kraljevini i udarac na britanske običaje i kulturu.Bila je kaže sa njim dok je on još igrao a na slici se vidi da je debeo i da je to sadašnja slika a njena od prije više decenija. Treći skandal koji sam pročitala takođe u najpoznatijem crnogorskom mediju Vijestima dok sam za prvi saznala na najčitanijem web portalu Bošnjaci.netu. Evrovizija ne dozvoljava učešće Palestini na Eurosongu pod njenom zastavom. Što znači d aje uopšte ne želi na ovom takmičenju jer Eurosong plaćaju Izrael i Rusija.Palestina ne treba zamjeriti Švedskoj jer ona nema veze sa ovom odlukom.Posebno jer je prizanla Palestinu kao državu.Znači da je ona samo organizator ovoga takmičenja a ne utiče na pravila Evrovizije. Kosovo i palestina s e moraju žaliti Sudu pravde zbog diskriminacije ali i uvrede.Jer ih svrstavaju u redu sa ISIL-om. Evo je registrovan Četnički pokret pa se može svako takmičiti pod četničkom zastavom.Ona nije zabranjena na Eurosongu kao ni druge nacističke zastave.Trebao bi Šešelj sa karadžićem i Mladićem da zapjeva na Eurosongu.Sigurno bi pobijedili.


fastvee.gif
SrdjandDramanovic Studija.jpg
BosnaIzmjeneustava.jpg
Beharban.jpg
Kurtcehajicbanner45.jpg
RancSalihSabovic.jpg
DokfilmBosnjaci454.jpg
hrustanbanner20april2020.jpg
Bos-Eng-pasanbegovic.gif
BANA34234.jpg
ArmijaBiH.gif
bos-jezik.gif
NjegosMilo.jpg
almirhot.jpg
bosanskahistorijabanner.png
zlatni ljiljani.jpg
njegosvirpazar.gif
Istraga-poturica.gif
KDBH_Preporod.gif
Udruzenje Kultur Media banner.jpg
sehidska_dzamija_plav140x80.gif
hotel_hollywood_ilidza_sarajevo.gif