Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Teme

Predstavljamo vam
PRIVREDNO DRUŠTVO RUBIN
Autor: B.net
Objavljeno: 30. January 2016. 19:01:33
Ko je RUBIN
RUBIN doo je privredno društvo koje je registrovano 2015. godine, i koje je kreiralo jedan novi koncept usluge, tako da predstavlja novost u mnoštvu raznih usluga koje se nude u našem okruženju. Jer, mi smo neko ko nudi profesionalnu pomoć u obavljanju posova i zadatka koji su vezani za domaćinstvo. Oglasi u novinama su preplavljeni osobama koji nude neke od ovih usluga, ali danas, kada generalno ljudi jedni drugima sve manje vjeruju, rizično je angažovati nekoga ko nije provjeren, o kome ništa ne znate. Međutim, kada angažujete nas, koji smo regostrovano privredo društvo, onda je rizik sveden na minimum, jer iza izvršioca koje šaljemo na zadatke, stojimo mi kao firma, i tu smo spremni da vas saslušamo, primimo pohvalu, otklonimo nedostatke i sl.

Koje usluge nudi SERVIS PRI RUCI
Usluga servisa podrazumijeva djelimično ili potpuno preuzimanje poslova i zadataka vezanih za domaćinstvo, a koji se dijele na:
KUĆNI POSLOVI (čišćenje, kuhanje, peglanje…)
POSLOVI VANI (plaćanje računa, kupovina namirnica…)
MAJSTORSKI POSLOVI (renoviranja, krečenja, sitne popravke…)
PRAVNE RADNJE (zahtjevi, prijave, pisma…)
Dakle, u domu korisnika mi smo pomažući član domaćinstva, neko na koga mogu da se oslone sa puno povjerenja.

Spremnost tima da odgovori zahtjevima korisnika
Formirali smo tim različitih profila, koji može da odgovori na sve zahtjeve klijenata. Međutim, ukoliko našem korisniku treba neka posebna usluga koju ne pruža naš servis, potrudimo se da nadjemo najkvalitetnije izvršioca te usluge i povežemo ga sa našim klijentom. Servis radi svakodnevno, jer su potrebe korisnika svakodnevne, a u nekim slučajevima, kako npr. čuvanje i obilazak bolesnih, tim radi i u vecernjim satima, zbog potrebe korisnika za terapijom, davanjem obroka i sl.

Kako je organizovana usluga
Usluga je organizovana kroz setove usluga, sa cijenama koje su na mjesečnom nivou, i koje su prilagođene našem tržištu i platežnoj moći klijenata. Cijena paketa zavisi od njegovg sadržaja. Uz pakete koje nudimo, idu i razne pogodnosti, ukoliko sa nama zaključite ugovor na duži vremenski period. Npr. uz paket br.4, dajemo gratis policu osiguranja stana od požara, poplave i provalne krađe. Međutim, ukoliko potrebama konkretnog klijenta ne odgovara niti jedan od naših paketa, može napraviti svoj vlastiti, tj. ugovoriti pružanje isključivo onih usluga koje su mu potrebne.

Zainteresovanost klijenata
Obzirom na to da postojimo od septembra 2015. godine, do sada smo formirali solidnu bazu korisnika, i ona se svakim danom uvećava. Imamo ugovrenih poslova, prodatih paketa, kako i datih ponuda koje još uvijek čekaju na prihvatanje od strane korisnika. Ljudima treba dati vremena da razmisle o našoj ponudi, da bez bilo kakvog pritiska donesu odluku. Na nama je da ponudimo i objasnimo, i da strpljivo čekamo da odgovor starnke.

Ko su naši korisnici
Potrebu za našim uslugama iskazuju zauzeti poslovni ljudi, koji nemaju vremena da izvršaju date zadatke. Zatim, starija lica koja su, iz razloga zdravstvene prirode, prinuđeni obratiti se nekom drugom za zahtjevom za pomoć. Starijim osobama je jako potrebna naša usluga, jer na neki način, predstavljamo alternativu smjestaju u dom za stara lica, te nas angažuju oni koji imaju otpor prema ideji smještaja u dom a nisu u stanju samostalno onabljati sve kućne poslove. Treba naglasiti da nas sve češće angažuju i Bosanci u inostranstvu, i to za svoje roditelje ili drugu rodbinu koji žive ovdje, a kojima je, takođe, potreba naša pomoć.


Koliko je usluga ovog servisa zaista nova
Jedina smo firma u Sarajevu koja nudi sveobuhvatnu uslugu zasnovanu na ovom konceptu. Ima i drugih pružaoca usluga koji nude pojedinačne usluge i to su u glavnom usluge “na crno”. Međutim, mi smo jedinstveni po tome što nudimo širok spektar usluga vezanih za domaćinstvo i naš broj telefona je jedini koji vam je potreban, a za svaku našu uslugu izdajemo i račun.

Vjerujemo da će naši sugrađani prepoznati kvalitet kojinudimo, i da ćemo uspjeti da se izborimo za svoje mjesto na tržištu, jer nudimo ono što klijentu treba, a to je kvalitetna usluga uz prihvatljivu cijenu, uz maksimalno profesionalan odnos prema klijentu.

Više o nama možete pronaći na našoj stranici www.rubin.ba, na fb stranici RUBIN ili nas pozvati na telefon 033/835-586 ili 061/843-390 da odgovorimo na vaša pitanja.Ostali prilozi:
» ZUMRETA, MUNIRA I KADA – BOSANSKE HEROINE SIMBOLI SU BORBE ZA BUDNU SAVJEST ČOVJEČNSTVA
Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012) | 11. June 2021 12:34
» ŠEHIDISKOM KRVLJU NATOPLJENA ZEMLJA HRVATSKA
Ferhat Korajac | 04. June 2021 14:38
» ZAJEDNO DO USPJEHA
B.net | 19. May 2021 16:49
» BOLNI ODLAZAK ADMIRA MULAMEKIĆA (1992-2021)
Božidar Proročić | 15. May 2021 15:46
» ŠTAMPAN TREĆI SVEZAK KNJIGE „JA SAM GOVORIO“
Bošnjaci.Net | 06. May 2021 15:16
» NAŠI ŠEHIDI ZAHID-EF. I NERMIN MAKIĆ
Haris Hojkurić | 02. May 2021 22:12
» DŽEMAL DACIĆ - PROFESOR I PEDAGOG
Božidar Proročić | 25. April 2021 22:59
Ostali prilozi istog autora:
» ZAJEDNO DO USPJEHA
19. May 2021 16:49