Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
SEVDALINKO U SRCU TE NOSIM
Autor: Eset Muračević
Objavljeno: 25. November 2016. 14:11:16
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.AidaIdaAida (2016-12-11 14:34:35)
PRELIJEPO! A PRELIJEP I NASLOV!

KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Preminula je Kraljica romske muzike i Nacionalna umjetnica Makedonije Esma Redžepova. Veliki gubitak ne samo za Rome i Makedoniju nego i cijeli Region.
U Turskoj su se desila dva teroristička napada uz žrtve.U Nigeriji su se dvije djevojčice raznije bombama i pored sebe ubile i druge ljude. U istoj zemlji se srušila Crkva uz mnogo žrtava. Strašno se osjećam pa prirodno ne mogu danas da gledam Genijalce na Hajatu ali i istovremeno Volim Hrvatsku na HRT-u.U Volim Hrvatsku je sve super i zabavno a navijam za Gorana jer je pravi stariji brat koji nikad neće da pobijedi svog brata. Kod nas je vlast uništila sve veze pa i bratske. Ušla je u sve porodice i razorila im mir. U Genijalcima su super žiri i voditelji a genijalci su stvarno genijalci. Lijepa i napredna budućnost BiH.

huso75000 (2016-11-28 18:27:51)
e moj esede kako je lijepo biti izdijeljen na katune na kantone,... ja miline, uglavi kod ove Ramize je "9. Festival sevdalinke Tuzlanskog kantona... „Sevdalinko u srcu te nosim“ u punom su jeku".. ja balijskog vasera ...eto imamo i sevdalinke tuzlanskog kartona...