Smrt srpskim lažima – sloboda bosanskoj istini!
OTVORENO PISMO ALEKSANDRU VUČIĆU, (NE)KRUNISANOM CARU SVIH SRBA
Autor: Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012)
Objavljeno: 27. May 2024. 12:05:37
Ne pitam za zdravlje jer čujem kako veliš da se „svaki Srbin… osjeća dostojanstveno te da je ponosan na to što nisu uspjeli da je sruše iako su pokušali…“

Jer ona - laž srpska/srbijanska je neuništiva zato što je u suzama neustrašiva u vašem liku i djelo (ne)krunisanog cara svih Srba.

Nije cinizam, već priznanje: moleban u Beogradu bio je pravi Luciferov gusloslav pa je čak 19 zemalja u gusloglas s vama slavilo na East Riveru zločin genocida nad Bošnjacima - muslimanima, dok je 68 zemalja bilo očarano srpskom guslarskom pjesmom i srbijanskom zastavom, koju ste obukli – hrabro i ponosno tako da se nije našao nijedan junak, koji bi vam tu zastavu skinuo dok ste je grlili u suzama od ushićenja zbog „pobjede“ od poraza.

Takva jedna „pobjeda“ od poraza na East Riveru nije pošla za rukom nijednom „caru“ u svijetu dosada. A uspjela je zato što su se tih 19 „hrabrih“ zemalja dragovoljno predali pred srpskom genocidnom zastavom, a onih 68 kolebljivih zemalja su sakrili prljavo lice svoje i uzdržali se od pogleda u čisto i otvoreno lice bosanske istine, čije oči su sijale od časti i ponosa; čija usta nisu bila ušutkana; čija glava je stojala uzdignuta; čiji je pogled bio izravan i direktan.

Da, to vam hoću reći, (ne)krunisani care svih Srba, istina bosanska nema ni straha ni stida; istina bosanska ima strpljenja da čeka i dočeka istinu i pravdu, mir i pomirenje; riječi bosanske istine su glasne i dirljive; glas istine bosanske je dubok sa neizbrisivim tragom; zakon istine bosanske je jednostavan i pravedan; istina bosanska je sve što Srbija sada žanje od laži koje je sijala po Bosni i Balkanu; duša bosanske istine je plamen na nebu i na zemlji; srce bosanske istine je toplo i nježno; um bosanske istine je bistar, jasan i čvrst u kiši i oluji srpskih laži; dokazi o srpskom genocidu nad Bošnjacima su samo sjena bosanske istine; bosanska istina stoji iznad svake srpske laži; velika se bitka vodi između srpske laži i bosanske istine; istina bosanska je pobijedila na početku i pobijedit će na kraju; slika bosanske istine je Isa Alejhisselam (Hristos), a mudrost njena je Isaova ljubav; znak bosanske istine je Musa Alejhisselam (Mojsije), a njen znak je Musaov štap; putokaz bosanske istine je Muhammed Aleijhisselam, a njena pobjeda je Muhammedov Bedr; duša bosanske istine je sâmi Duh Božanski; Duh Božanski je vječna istina bosanska; besmrtnost je bosanska prošlost, sadašnjost i budućnost; moć bosanske istine će preživjeti; bosanska istina će izdržati sve pritiske srpskih laži do Sudnjega dana; to je obećana bosanska sudbina.

Jer istina je uvijek najbitnija. Čak i onda kad nas povedu u mrak. Svjetlo istine nas ne napušta. Jer istina je Bog Svevišnji, koji čuva Bosnu i Bošnjake do Sudnjega Dana. To je bilo, to jeste i to će biti dok je svijeta i vijeka! Amin!

Eto na to sam htio, (ne)krunisani care svih Srba, da vas podsjetim dok ste u zanosu „pobjede“ od poraza na East Riveru da ne pomislite da vas ne pratimo i da vam se (ne)divimo u vašem pohodu na bosansku istinu, pohodu koji će završiti konačnom bosanskom pobjedom kad se vi najmanje nadate.

Do tada, smrt srpskim lažima – sloboda bosanskoj istini!