UBICA SRPSKI POLICAJAC IGOR AVRAMOVIĆ JOŠ UVIJEK U BJEKSTVU
Autor: B.net
Objavljeno: 22. May 2023. 16:05:10
Nakon brutalnog ubistva Ervina Ćelahmetovića (35) u Priboju, ubica srpski policajac Igor Avramović (28) pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, pobjegao je sa lica mjesta. Kako javljaju mediji, ubica Avramović je imao tri pomagača koji su mu pomogli i bjekstvu.

Neki mediji u region su objavili da je ubica Igor Avramović uhapšen u svojoj kući, međutim to je očito bilo zavaravanje tragova i skretanje pozornosti, ubica je u bjekstvu i za njim je navodno potjera.

Mediji su objavili da su nakon brutalnog ubistva ubici Igoru Avramoviću pomogle da pobjegne tri osobe pod inicijalima: pripadnik granične policije N.G. (22), S.M. (26) i A.M. (65). Uhapšeni pomagači, navodno su za sada zadržani, zbog osnovane sumnje da su učinili krivično djelo pomoć učiniocu ubistva.

Prema nekim izvorima, ali i Pribojci sumnjaju, da je ubica Igor Avramović prešao rijeku Uvac i pobjegao u susjednu Bosnu, odnosno manji bh, entitet, gdje će njegova braća po zlu pokušati da ga organizrano sakriju i sa krivotvrenim dokumentima prebace u Rusiju.

U lokalu „Strit“ u Priboju ubica Igor Avramović je bez razloga, odnosno iz razloga mržnje, više puta udario u glavu metalnim boksom Ervina Ćelahmetovića, što je izazvalo pucanje velikog krvnog suda i krvarenje u mozgu. Ervin je umro na licu mjesta.

Kako smo saznali lokal „Strit“ u Priboju u kojem je izvršen ovaj brutalni zločin, jutros je otvoren kao da se ništa nije dogodilo, bez djelića pijeteta prema izgubljenom jednom ljudskom mladom životu.