ĆIRO BLAŽEVIĆ: LIJEČNICI SU DIGLI RUKE OD MENE, ODLAZIM SPOKOJAN, NEMOJTE ZA MNOM ŽALITI
Autor: Hayat
Objavljeno: 02. Nov 2022. 15:11:17
Legendarni trener i bivši selektor Hrvatske i Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević, već se godinu i tri mjeseca bori s rakom prostate, a sada, nažalost, misli da je teška bolest ta koja će iz bitke izaći kao pobjednik.

Vrijeme mi je, imam 88 godina iza sebe, ostavio sam dosta. Šta ćeš. Konstatiraš istinu, a ona je da imaš rak s pet metastaza. Onda je to fatalno. U svakom slučaju, nemojte za mnom žaliti, previše sam napravio da ne bih bio spokojan. Previše dobrog. I koliko god se trudim, ne mogu naći kome sam zlo napravio, i to od najranije mladosti… Kad gledam svoje kolege, gotovo svi su umrli: Barić, Ivić, Zebec. I moje je vrijeme došlo”, rekao je Ćiro za Story i dodao:
S tim se čovjek mora pomiriti, bez kukanja i jadikovanja. Tako da bih molio ljude: poštedite se žalosti za mnom jer odlazim spokojan i to je jako lijepo. Ne znam kako oni zločesti ljudi koji su toliko toga lošeg napravili trebaju umrijeti, a do tada uopće nisu vjerovali u Boga? Kad trebaš umrijeti, počinješ vjerovati. Ali eto, tu sam.”

Ovo Ćiri nije prva borba sa zloćudnom bolesti, no sada nije optimističan.

Moj sin dođe i kaže: ‘Tata, to si isto govorio i prije pet godina.’ On želi ublažiti ovu istinu, a doktori su digli ruke od mene”, zaključio je legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević.