Kako možete glasati za „Miss Federacije BiH 2020“
AJLA ŠABANOVIĆ IZ SARAJEVA JE FINALISTICA NA 25. JUBILARNOM IZBORU MISS FEDERACIJE BIH 2020.
Autor: Bošnjaci.Net
Objavljeno: 18. Sep 2020. 15:09:53


Iako u izvanrednim okolnostima izbor “Miss Federacije BiH 2020” održat će se uz sve propisane epidemiološke mjere zaštite zbog korona virusa.

Jubilarni izbor „Miss Federacije BiH 2020“ održat će se 18. septembra / rujna 2020 u 21 sat, uz direktan prijenos na Federalnoj TV i RTV TK. “Vjerujemo da ćemo našim gledateljima upriličiti spektakl mladosti, ljepote, muzike i humanosti kakva i jeste ova manifestacija sve ove godine”, priopćila je Direkcija izbora Miss BIH za Miss Svijeta.

Počelo je i telefonsko glasanje za Miss TELEVOTING Federacije BiH 2020 koji traje sve do kraja finalnog izbora 18.09.

Djevojka koja bude imala najveći broj poziva, direktno ulazi u finale top 13 finalistica i osvaja lentu Miss TELEVOTING BiH 2020.

Budite i Vi jedan od članova žirija koji će odlučiti koja djevojka će ponijeti ovu laskavu titulu! Za Ajlu Šabanović iz Sarajeva možete glasati na broj 096 840 805.

Pozivi sa svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH, cijena poziva je 1 KM plus 17% pdv.

Inače, ove godine izbor “Miss BiH za Miss Svijeta” obilježava svoj veliki Jubilej, 25 godina rada. U pripremi ovog velikog svečanog događaja djevojke su se okupile u Lukavcu gdje su im domaćini pokazali brojne ljepote i krajolike Lukavca te čuveno jezero Modrac gdje su snimale i video klipove koje će gledatelji imati priliku vidjeti u direktnom tv prijenosu.Ovogodišnji izbor Miss Federacije BiH održava se u vrijeme Sajma turizma i ekologije “List” u Lukavcu koji su zajedno s Turističkom zajednicom Općine Lukavac pokrovitelji, a u cilju razvoja i promocije turizma te zaštite okoliša. „Izbor MISS FEDERACIJE BiH i ove godine ima moto “Ljepota sa svrhom”.

U okviru turističke kampanje „ Lukavac- grad i prirodne ljepote“ , urađen je novi spot namjenjen promociji Lukavca na domaćem, regionalnom i inozemnom tržištu, kako bi se unaprijedio imidž Lukavca.

Poruka video-promotivnog spota jeste da je Lukavac brižan i odgovoran domaćin, pun gostoljubivih i srdačnih ljudi, te se kroz čitavu priču kombinuju kadrovi prekrasnih pejzaža, zajedno sa prirodom, kako bi se razvila svijest ljudi i skrenula pažnja na vrijednosti koje priroda nudi,“ - izjavila je Stela Zubak Jovanović, izvršna direktorica Direkcije Miss BiH za Miss Svijeta.