BKZL ČESTITAO NOVOM RUKOVODSTVU U SJENICI
Autor: B.net
Objavljeno: 23. Aug 2020. 13:08:44


S posebnom radošću, u ime Bošnjačke kulturne zajednice Luksemburg, upućujem iskrene čestitke novom općinskom rukovodstvu u Sjenici na čelu sa predsjednikom Općine Sjenica gospodinom Munibom Mujagićem.

Ova historijska prekretnica imat će veliki utjecaj na značajne promjene u radu institucija koje će na odgovoran, savjestan i pravedan način preporoditi ovaj grad i biti na usluzi svih građana.
Sjenica je postala simbol pobjede slobode nad ropstvom, a ujedno i poruka i najava da će ova pokretačka snaga krenuti u oslobađanje i ostalih sandžačkih općina od kriminala, korupcije, ucjena, nemorala i svega onoga što je Sandžak dovelo do nesigurnog i neperspektivnog prostora za život.

Molimo Uzvišenog Stvoritelja da pomogne naše predvodnike u Sjenici da savjesno i odgovorno obavljaju svoju funkciju i da budu na usluzi svim građanima Sjenice.
Želimo da dobro nadjača zlo, pravda nepravdu i sloboda ropstvo.

Srdačan selam uz najiskrenije čestitke na pobjedi u Sjenici, piše u čestitci koju je potpisao Asmir Bihorac, predsjednik Bošnjačke kulturne zajednice Luksemburg.