BAL VAMPIRA U TUTINU
Autor: Asmir Bihorac
Objavljeno: 10. Feb 2019. 16:02:37

Sve u svemu, njihov jučerašnji skup u Tutinu podsjeća na vašar u Šapcu ili bolje reći bal vampira, ponižavajući časno džube i ahmediju. Sram ih bilo!


Srpska akademija nauka i umjetnosti na svim poljima aktivno radi da uništi i duhovno odvoji Bošnjake Sandžaka i Bosne, pokušavajući uništiti ono što nas veže. Da bi sprovela svoj zlobni plan pronasla je u bošnjačkim redovima Bošnjake koji su lahko prodali vjeru za večeru i bracu zarad ličnih interesa.

Dok Srbija pravi dobre odnose sa genocidnom tvorevinom i jača vezu sa njom, prodane Bošnjake nagovara da prave paravjerske tvorevine i najgore otpadnike u vjeri postavlja za muftije.

A turski Dijanet nas je po ko zna koji put razočarao podrškom razbijačima jedinstva Islamske zajednice u BiH i Mešihata IZ u Srbiji i Sandžačkog muftijstva. Cijeli region se čudi lošim i zlonamjernim potezima Dijaneta o čemu govore i naslovi na medijima u Bosni i regionu.

Sve u svemu, njihov jučerašnji skup u Tutinu podsjeća na vašar u Šapcu ili bolje reći bal vampira, ponižavajući časno džube i ahmediju. Sram ih bilo!

Ovo im poručujemo:
Nikad nas nećete odvojiti od našeg duhovnog centra u Sarajevu koliko god spletki pravili! Nikad nećete moći nauditi jedinoj legitimnoj Islamskoj zajednici, dok postoji i jedan od nas! A kako svi znamo, nas branitelja je sve više, a vas izdajnika sve manje.

Kako se ne nadje u Bosni to da srpska crkva pravi paravjersku tvorevinu i kako bi bilo da Rusi dođu i prave u Srbiji drugu crkvu? Što o tome nisu mislili dušmani kad su se za napad na jedinstvo Islamske zajednice odlučili?

Poruka dušmanima, a i ovima još gorim iz naših redova:
Nikad vi zlobne duše nećete uspjeti nas natjerati da nam Beograd bude duhovni centar, nikad nas nećete odvojit od Sarajeva, od naše braće, od Rijaseta i reisu-l-uleme svih Bosnjaka sa sjedištem u Sarajevo!!! - napisao je Asmir Bihorac, potpredsjednik Bošnjačke kulturne zajednice-Luxembourg.