Reagiranje
MIROSLAV VOLARIĆ TVRDI DA NIJE NA PRODAJU
Autor: B.net
Objavljeno: 14. Oct 2016. 13:10:16
Lojalan građanin Crne Gore: Miroslav Volarić
Јa Miroslav Volarić sa moralnom i materjalnom odvornošću trvrdim što je napisano u vašem tekstu totalna LAŽ. Ja sam lojalan građanin Crne Gore star 58 god., do sada i od sada nije na prodaju. Molim vas objavite ivaj tekst. A za tužbi imam pravo zašto šte objavili moj matični broj baz moje dozvole. Molim da me obavijestite kad je objavljen moj tekst.
Poštovani g. Volariću,

Hvala vam što ste se javili, dakako da je vaše pravo da reagirate i mi kao potpuno slobodan i nezavistan elektronski medij Bošnjaci.Net nemamo razloga da to ne objavimo.
Iako ne razumijemo vašu poentu reagiranja i šta nazivate da je u našem tekstu "totalna LAŽ", jer mi jesmo medij a nismo vaga na kojoj se mjeri vaša ili bilo čija lojalnost prema bilo kojoj državi, uključujući Crnu Goru koju pominjete.
Mi smo objavili spiskove imena, ne baveći se pojedinačno niti sa jednim imenom na listi, je li tačno ili nije, je li lojalan ili nije, objavili smo spiskove kako su nam dostavljeni, a koji se maltene mogu naći na pijačnim tezgama koji se vrte u rukama zaduženih partijskih čimbenika. Tvrdimo da se mi ne bavimo imenima niti listamo imena, vec su u komadu objavljeni.
Što se tiče sadržaja na spiskovima, mi kao redakcija niti smo policijski a ni matičarski ured, tako nismo mogli utvrditi o kavim brojevima se radi, da li su partijski, telefonski ili građanski podaci ili posebne šifre pod kojim određene stranke pred izbore zavode kupljenu robu u Crnoj Gori ili inozemstvu.
Svakako da mi vas nećemo učiti šta vam je raditi, ali kada ste već vidjeli objavljene podatke, smatramo da trebate tužiti one koji po rukama barataju sa vašim imenima i brojevima, neovisno o kome se i čemu radi ili ih bar kritički javno upitati odakle im pravo da u javnost nose spiskove sa vašim i drugim imenima i podacima, i kako ste rekli.

S poštovanjem,
Admin!