Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

Samo su Srbi ti koji su genocidni, i to tako treba da bude...
VUČIĆ ZAPJENIO I PORUČIO CRNOJ GORI: NISMO MI PRIZNALI BOKU ILI PLAV I GUSINJE KAO NEZAVISNE
Autor: Bošnjaci.Net
Objavljeno: 23. June 2021. 20:06:01


Vučić poručio Crnoj Gori: Nismo mi priznali Boku ili Plav kao nezavisne, a vlast u Podgorici nam je protjerala ambasadora i priznala Kosovo, miješajući se u naše unutrašnje stvari!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je danas poslanicima u parlamentu izvještaj o toku pregovora sa Prištinom i o stanju na Kosovu.

Vučić je kazao da su zapadne sile nahuškale male države da priznaju prištinske institucije i da agituju za lažnu državu čim je Srbija podigla glavu i počela da se bori.

Poručio je vlasti u Crnoj Gori da su oni ti koji se miješaju u unutrašnja pitanja jedne suverene zemlje.

– Pa onda oni kažu: “Znaš Vučiću, mi smo nezavisne države, ne smiješ da se miješaš”. I ko vam smeta?Jel' vas neko dira? Jesmo li mi priznali Boku, ili Plav i Gusinje kao nezavisne. Pa čekaj, vi se ne miješate u naše stvari, a priznali ste nezavisnost dijelu naše teritorije. Pa ste prvi dan stupanja na vlasti čestitali Kurtiju, i protjerali ambasadora zbog izjave o Mojkovačkoj bici. A poslije toga nastavili sa istom tom politikom, i najavili slanje vaših izaslanika na proslavu Oluje. Pa ste onda donijeli još jednu rezoluciju o Srebrenici! A Jasenovac i Jadovno? Neću da govorim o Velici i Plavu. Samo su Srbi ti koji su genocidni, i to tako treba da bude, - rekao je Vučić i dodao:

I oni će sa tim nastaviti, zato što je jedina Srbija koja im je podobna neuspješna Srbija. Srbija propale ekonomije, fabrika sa katancima i lancima. Gradimo mir u regionu, dobre odnose sa svima, ali da im bude jasno – nema više poniženja Srbije, ne interesuje nas vaša nezavisnost. Radite sa njom šta hoćete, ali vam ne damo više na Srbiju, – izjavio je Vučić u srpskom parlamentu, objavio je portal borba.me.Ostali prilozi:
» IGK: SVI SMO MI ĆAMIL!
Bošnjaci.Net | 31. July 2021 13:50
» ELDIN ELEZOVIĆ - MAGISTAR GENERACIJE 2020
Bošnjaci.Net | 30. July 2021 16:48
Ostali prilozi istog autora:
» IGK: SVI SMO MI ĆAMIL!
31. July 2021 13:50