Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
INTERVIEW KOJI PREPORUČUJEMO: IBRAHIM ČIKIĆ U TV MAGAZINU "BEZ GRANICA" SA SEADOM SADIKOVIĆEM (VIDEO)
Autor: B.net
Objavljeno: 06. December 2014. 20:12:50
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.AidaIdaAida (2014-12-08 06:16:38)
Odlični i preporuka i komentar!MashAllah!
HELI (2014-12-08 03:26:30)
NIste postavili video kao treba. Ni jedan prilog o kojem govori voditelj nisam uspio pogledati. Molim vas da ovaj video sredite ali profesionalno, a ne ovako kako je sad sve postavljeno samo da se postavi.

Cudi me da nasi viditelji ne proicitaj bar jednu knjigu kako se pravi intervju. Tako sam gledao jedan intervju Hadzifejzovica, a evo sad i ovaj voditelj ponavlja iste greske. Pa nasi vidtelji sami pricaju, gost koga pozovu ne moze od njih doci do rijeci, ne moze kazati ono sto misli, ne moze kazati ono sto je vazno.

Kako je televizija pala na nise grane, kako nekad ugledni voditelji traljavo rade svoj posao. Vodjenje intervjua dodje im kao jedan obican kafanski razgovor. To nema nigdje nego samo kod nas. Sacuvaj nas Boze ovakvih voditelja.

Munir Mujezinovic (2014-12-07 11:37:20)
Ovo meni danas govori da su nepravednici i katili pošli da se skrivaju i u svome mutnilu dave... Dok sa druge strane gospodin Ibrahim Čikić poćinje ne samo da pliva prema cilju to jest pobjedi pravde nad nepravdom, Ibrahim danas doslovno vesla prema okončanju agonije to jest do trona na kojem sjedi Pravda.

Danas kada su mnogi Bošnjaci a i drugi pravednici koji nisu iz bošnjačkog korpusa stali na stranu pravde i oni su uz Ibrahima čikića samo i isključivo da sačuvaju ćast i obraz, svoj i da povrate čast i obraz Crne Gore koji je ova odavno sa današnjom korumpiranom oligarhijom na vlasti izgubila.
Ibrahim hoće in sha Allah sačuvati svoj ugled i čast, jer to ovisi od Svevišnjeg, njega i nas a hoće li i Crna Gora? Ee to zavisi i od "vas".
Srečno Ibrahime Čikiću! Do Strazbura, pratimo Te.