Radujem se bajramskim koncertima u Bihaću i Beču
ARMIN MUZAFERIJA: U PRIVATNOM ŽIVOTU NAJLJEPŠE STVARI SU MI SE DEŠAVALE ZA RAMAZAN
Autor: Bošnjaci.Net
Objavljeno: 15. Apr 2023. 15:04:49
Armin Muzaferija je prethodnih godina tokom ramazana imao veliki broj nastupa, a ove godine sveti mjesec odlučio je provesti u krugu porodice.

- Ranije sam imao veliki broj nastupa širom Bosne i Hercegovine i Turske, ali ove godine porodica je na prvom mjestu. Sada sam porodičan čovjek i nastojim da što više vremena provedem sa sinovima i kćerkom. Trudim se da vrijeme provodim sa najdražima i da zajedno uživamo u svim ljepotama ramazana. Lijepo je kada ljepote iftara i ramazana dijelite sa hiljadama ljudi, ali ništa ne može zamijeniti ljepotu i taj osjećaj da iftarite sa svojom porodicom u kućnoj atmosferi. Sve dođe u svoje vrijeme - kaže Armin Muzaferija.

Naš umjetnik ističe da ga najljepši doživljaji vežu uz mubarek mjesece.

- U privatnom životu najljepše stvari su mi se dešavale za ramazan. Tokom ramazana sam upoznao svoju suprugu i dobio prvo dijete - nastavlja Armin.

Nakon ramazana Muzaferiju očekuju bajramski koncerti u Bihaću (21.04) i Beču (22.04).

- Bajramski koncerti su nešto posebno. Radujem se bajramskim koncertima u Bihaću i Beču. Lijepo je sa hiljadama ljudi učiti ilahije, pjevati sevdalinke i moje pjesme po kojim će me publika, nadam se, dugo pamtiti. Karte za koncert u Beču su rasprodate nakon sedam dana - kaže Muzaferija koji dodaje i da će 29. aprila nastupiti u njemačkom Osnabriku.