Zastupnica u Skupštini kantona Sarajevo Samra Ćosović-Hajdarević danas je objavom na društenim mrežama isprovocirala niz reakcija
NAKON REAKCIJA OGLASILA SE SAMRA ĆOSOVIĆ-HAJDAREVIĆ: ŠTA OVDJE NIJE JASNO?
Autor: Facetv.ba
Objavljeno: 23. May 2019. 18:05:20


Tek što se slegla prašina nakon ksenofobnih i diskriminacionih napade na pripadnike LGBTIQ manjine, a zbog kojih joj je i administracija Facebooka na neko vrijeme zabranila pristup ovoj mreži, ona se ponovo oglasila sa postom u kojem ponovo vrijeđa i diskriminiše.

– Ode Mevludin, dođe Milorad. Ode Selim, dođe Vera. Ode Hajrudin, dođe Vlastimir. Ode Edina, dođe Kristina, napisala je Ćosović-Hajdarević.

Nakon kritika i koemnatar ona se ponovo oglasila na društvenim mrežama:

“Kome smeta istina!!!

Samra nije izabrana da šuti!!!

Samra govori istinu i samo istinu.

Samra se boji samo dragog Boga.

Samra ne mrzi nikoga!

Tzv. najbolja Vlada Kantona Sarajevo je u proteklim mjesecima smijenila sljedeće ljude s funkcija i postavila novoizabrane.

Nova vlast u KS smijenila je policijskog komesara Mevludina (Halilovića) i postavila Milorada (Bašića), otjerala Selima (Babića) s mjesta diretora KJKP “Rad”, a postavila Veru Arnautović, smijenila predsjednika NO TVSA Hajrudina Hrvačića i postavila Vlastimira Mijovića, a na mjesto direktorice Edine Fazlagić došla je i Kristina Ljevak – istakla je Ćosović-Hajdarević na svom FB