BHDINFODESK – BIRMINGHAM
NA FUDBALSKOM KAMPU U CHICAGU NS/FS BIH PREDSTAVLJAT ĆE DARKO LJUBOJEVIĆ I ADIN MULAOSMANOVIĆ
Autor: Namik Alimajstorović
Objavljeno: 16. May 2018. 14:05:42


Generalni sekretar Jasmin Baković i sportski direktor NS/FS BiH Elmir Pilav, danas su obavjestili organizatore BALKAN SOCCER CAMPA – US Soccer Education iz Denvera, da će u Chicagu od 21.do 24. juna 2018. u ime krovne kuće bh. fudbala, ovom kampu za naše talentovane fudbalere iz Amerike prisustvovati dvojca vrhunskih stručnjaka.

Potencijalne bh. reprenzentativce iz SAD, budno će posmatrati, Darko Ljubojević Viši stručni saradnik za sve nacionalne selekcije naše zemlje i Adin Mulaosmanović trener U-17 reperenzentacije Bosne i Hercegovine, te uz to, trener mladjih kategorija FK Željezničar. Tako će, učesnici kampa pred dvojcom vrhunskih stručnjaka iz NS/FS Bosne i Hercegovine, imati priliku da se pokažu i direktno nametnu za neku od bh. selekcija.

Inače, pored predstavnika iz NS/FS BiH sa igračima u Chicagu radit će stručni tim US Soccer Education: Erick French, Murat Alibašić, Slobodan Čobo Janjuš, Fahrudin Šehić, Nedim Runda, Nenad Starovlah ,Nedžad Necko Dervišević, Semjon Milošević, Omer Hadžić. Potom svoje prisustvo na kampu najavali su sportski radnici iz Chicaga Bobo Gračanin, Enko Husanović, Edin Sejdinović te treneri i sportski radnici iz St. Louis-a, Iowa i drugih dijelova Amerike i Kanade.

Dodatne informacije o aktivnostima USSE mogu se dobiti na web stranici US Soccer Education ussoccereducation.com.