Novo na estradi
HALID BEŠLIĆ OBJAVIO VIDEOSPOT ZA PJESMU "KAD SI DISALA ZA MENE"
Autor: B.net
Objavljeno: 16. Jun 2017. 17:06:51


U iščekivanju novih pjesama i albuma Halid Bešlić armiju fanova obradovao je spotom za pjesmu „Kad si disala za mene“, koja se nalazi na njegovom posljednjem albumu „Romanija“.

Tekst i muziku potpisuje talentovani pjevač i tekstopisac Dženan Jahić, koji je napisao i kompoziciju za duet Bešlića i Jasne Gospić „Samo jednom“. Podsjetimo, spot je sniman sredinom aprila na nekoliko atrktivnih lokacija u Sarajevu, među kojima su luksuzno naselje Sarajevo Waves, te park kod Druge gimnazije.

U videozapisu se pojavljuje i bh. ljepotica Dženita Dumpor, a u nekoliko scena i Dženan Jahić, koji glumi vozača legendarnom Bešliću.

- Ovo je najvjerovatnije posljednji spot za neku od pjesama sa albuma „Romanija“. Na snimanju je bilo stvarno odlično. Ekipa je bila mlada i puna elana i sve smo brzo uradili. Naravno, Dženan Jahić je talentovani momak koji ima moju veliku podršku, ali i još nekoliko kolega kao što su Jasna Gospić i Željko Samardžić. Sigurno je da je pred njim još puno hitova – kaže Halid Bešlić.
Spot za pjesmu „Kad si disala za mene“ možete pogledati na clipu ispod: