Pismo iz Australije: Glavu gore, Bosno moja poharana!
UREDNIŠTVO DA NE REKLAMIRA PUŠENJE
Objavljeno: 01. May 2014. 18:05:27
Es-selamu alejkum.
Divan Članak od divnog insana. Hvala mu na datoj pouci svima tko pročita, a oni koji jos nijesu pročitali neka se prihvate čitanja. Oni, koji pročitase ovo nadahnujuće djelo neka ga umnože i daju drugima da čitaju. Jako je poučno, korisno, za sve ljude diljem Bosne i Hercegovine pa i onih van njenih granica.

Hvala autoru do nebesa.

Zamolio bih Uredništvo da fotografije sa lulom, cigaretom, kubom ili bilo kojom reklamom za pušenje izbace fotografije-slike iz i uz tekstove, ma o kome se radilo. Cijeli svijet nastoji učiniti djelo hrabrosti i odgovoriti LJUDSKI ROD od najvećeg ljudskog zla PUŠENJA, a uz pušenje sad se pridružilo zlo narkomana. Ova slika našeg divnog plemenitog Akademika ne pristojno stoji uz dati tekst. Generacije mlađe će čitati i nastojati će oponašati naše UMNE ljude u njihovom ponašanju (ne i pisanju) i od toga dolazi velika šteta po narastaje.

Nadam se da će Bošnjaci.Net biti plemeniti i objaviti moje kazivanje, bez uvrede svima koji se tako slikaju. Ružna slika uz nadahnuće pisanoga. Halali mi dragi Akademiče.

Hvala,
Safet iz Australije