Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

 
Vijesti


IMA LI NEKOME DA NIJE JASNO KAKO JE NASTALA VELIKOSRPSKA GENOCIDNA TVOREVINA
Procitaj komentar

Autor: B.net
Objavljeno: 10. February 2023. 13:02:10
Ministarstvo unutrašnjih poslova fašističke genocidne paradržavne tvorevine otvorilo je istragu, kako su mediji javili, nakon što je na internetu objavljen video-snimak na kojem je dr. Muharem Štulanović, profesor na Islamskom pedagoškom fakultetu u Bihaću, teolog i hodža, govorio istinu, te je s pravom pomenutu velikosrpsku tvorevinu nazvao pravim imenom “genocidna tvorevina”!!!


Ima li nekome da nije jasno kako je nastala pomenuta tvorevina? Ima li neko da nije čuo za genocid nad Bošnjacima koji su planirali i provodili političke, vojne, policijske i paravojne formacije iz Srbije i Crne Gore, sa njihovim poslušnicima i izvršiocima unutar same države Bosne i Hercegovine.


Kompletno srpsko rukovodstvo, političko i vojno rukovodstvo za genocidna zlodjela i masovne ratne zločine osuđeni su na doživotne robije, kao i drugih kazni i hiljade godina tamnovanja. I sada, nasljednici genocidne politike upravo od onih koji su osuđeni, nastoje da zastraše preživjele žrtve genocida, njihove imame, intelektualce i kompletan narod, da ih zbog istine istražuje upravo ona policija koja je pred internacionanim sudovima osuđena za genocid.

Velika podrška dr. Muharemu Štulanoviću na istinitostima koje iznio. Također podrška hafizu Amiru-ef. Mahiću, kao i svim imamima i koji su uz svoj narod, i koji časno, istinito i dostojanstveno prikazuju stanje kakvo jeste.Bošnjaci ne smiju ostati nijemi na negiranja genicida od strane svih srpskih političara s obje strane Drine, od strane SPC, SANU..., na četnička postrojavanje i prijetnje, urlikanje popova po skupivima... Posebno ne smije se dopustiti da oni koji negiraju genocid nad Bošnjacima ne budu procesuirani pred Sudom Bosne i Hercegovine. Šutnja političara radi pozicije i koalicionih partnera, a kojima su puna usta Bosne, slomit će im se o glavi.

VRHOstali prilozi:
» I U VOGOŠĆI OBILJEŽEN DAN BIJELIH TRAKA
Eset Muračević | 31. May 2023 20:03
Ostali prilozi istog autora:
» SPOT KASIDE ARNAUDIJA
08. May 2023 15:53
EdinaImamovicbanner.jpg
fastvee.gif
Istina o sutorini.jpg
EsmirBasic2312.jpg
Tucakovicadzamija5.jpg
EnesTopalovic54.jpg
AtentatnaBosnuavdohuseinovic1mart2022ad.jpg
Taslidza Banner.jpg
Beharban.jpg
RancSalihSabovic.jpg
DokfilmBosnjaci454.jpg
hrustanbanner20april2020.jpg
Bos-Eng-pasanbegovic.gif
BANA34234.jpg
ArmijaBiH.gif
NjegosMilo.jpg
bosanskahistorijabanner.png
zlatni ljiljani.jpg
njegosvirpazar.gif
Istraga-poturica.gif
KDBH_Preporod.gif
Udruzenje Kultur Media banner.jpg
sehidska_dzamija_plav140x80.gif
hotel_hollywood_ilidza_sarajevo.gif