Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

SJEDNICA GLAVNOG IZBORNOG ŠTABA NARODA I PRAVDE U BIHAĆU
Autor: Bošnjaci.Net
Objavljeno: 18. September 2020. 16:09:09


Treća sjednica Glavnog izbornog štaba Naroda i Pravde održana je 17.9.2020. u Bihaću, a na sjednici su usvojena rješenja i dokumenti u vezi sa predstojećim Lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini.
Nakon što su dvije sjednice održane u Sarajevu, članovi Glavnog izbornog štaba Naroda i Pravde sastali su se 17.9.2020. u Bihaću. Kako je i najavljeno na konstituirajućoj sjednici Glavnog izbornog štaba, sjednice će biti održavane u različitim krajevima Bosne i Hercegovine kako bi se dalo na važnosti svim lokalnim organizacijama Naroda i Pravde te se pokazalo da je svaki pedalj domovine jednako važan.

„Zahvalni smo ljudima iz Naroda i Pravde iz Bihaća i cijelog Unsko-sanskog kantona koji su bili naši domaćini ovdje. Energija je pobjednička i Bihać će sigurno od novembra imati novog gradonačelnika Kemala Hrnjića. Tu pobjedničku energiju osjetimo sa mnogih strana, iz svih krajeva Bosne i Hercegovine jer su se okupili mladi, pošteni i odlučni ljudi. Dolaskom ovdje htjeli smo pokazati i da smo uz građane Krajine u vrijeme kada se suočavaju sa izazovima migrantske krize. Krajina se često sa pravom osjeća zapostavljenom i mi moramo raditi na tome da se to promijeni, da stavimo do znanja da nijedna općina nije vrednija od drugih, makar ona bila i u centru Sarajeva“, kazao je predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković.

Na sjednici Glavnog izbornog štaba Naroda i Pravde u Bihaću usvojeni su izvještaji pododbora, kreativna i dizajnerska rješenja za predstojeću kampanju kao i druge odluke značajne za predstojeću kampanju i Lokalne izbore.

Naredna sjednica Glavnog izbornog štaba Naroda i Pravde bit će održana u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine.Ostali prilozi:
» PSIHO SOCIJALNA POMOĆ U VRIJEME COVID-A 19
Eset Muračević | 21. October 2020 14:02
» OBILJEŽENA 28. GODIŠNJICA BITKE ZA FOČANSKU
Eset Muračević | 19. October 2020 17:35
» KOLIKA JE CIJENA SMRTI U BOSNI I HERCEGOVINI
B.net | 18. October 2020 15:32
Ostali prilozi istog autora:
» OVO JE GRAD SVIH GRAđANA BIH
18. October 2020 14:31