Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

AUSTRIJA: “WENDOOS – EYE CATCHER” PLATFORMA NAMIJENJENA ZA UVEZIVANJE BH. BIZNISMENA
Autor: B.net
Objavljeno: 26. March 2019. 13:03:25


Odnedavno je “u pogonu” jedna nova online platforma “Wendoos – eye catcher” namijenjena prvenstveno našim firmama i poduzetnicima u Austriji. Cilj platforme je da na jednom mjestu okupi i umreži bosankohercegovačke biznismene koji žive i rade u ovoj zemlji. Poveći tim programera i dizajnera radio je na ovom projektu, a informaciju više dobili smo od Selmira Mujagića, jednog od osnivača Wendoos platforme:

“Kao što znate online marketing je sve popularniji, a ova platforma prati najnovije trendove i u potpunosti odgovara na izazove koje tržište nosi sa sobom. Radi se o online marketing platformi prvenstveno za naše firme u Austriji. Korištenjem modernijih tehnologija napravljena je platforma za prezentaciju firmi na najvišem nivou koja će sve oduševiti kako dizajnom tako i funkcionalnošću. Jedna od tehnologija koja je korištena pri izradi Wendoosa korištena je i na Instagramu, jednoj od najpopularnijih socijalnih mreža.”
Mladi tim Wendoos ne misli se zaustavljati samo na Austriji već ima namjeru ići dalje: “Cilj nam je uvezati sve firme s naših prostora na jednu platformu gdje posjetioci mogu na osnovu država, gradova, recenzija i drugih kriterija pretraživati firme. Dakle, želimo uspostaviti bogatu bazu podataka i uvezati naše firme kako na platformi tako i na saradnji među sobom.” Za BHDINFODESK kazao je Selmir Mujagić.

Inače, Wendoos nailazi na pozitivan odjek u svijetu biznisa i mnogi se odlučuju na korak ka umrežavanju preko Wendoos-a, a to mogu učiniti posredstvom njihove web stranice www.wendoos.at, objavio je BHDINFODESK – Birmingham.
Ostali prilozi:
» SANDŽAK: FORMIRAN KRIZNI ŠTAB SPP-A
B.net | 03. July 2020 16:40
Ostali prilozi istog autora: