Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

VUČIĆ I DODIK PREKO TERORISTIČKOG SRPSKOG ČETNIČKOG POKRETA UCIJENILI GLAVU NIHADA ALIČKOVIĆA!
Autor: B.net
Objavljeno: 23. March 2019. 23:03:11


Velikosrpska teroristička četnička organizacija, Srpski četnički pokret, na koje je ukazivano više puta da su sa drugim četnicima prijetnja za cijeli region, sada su preko srpskog tablioda Kurir potvrdili sve ranije tvrdnje da iza njih stoji snajperista sa sarajevskog ratišta - predsjednik Srbije kao i bivši predsjednik Genocidne tvorevine...

Ovako otvorena javna ucjena kojom plaćaju 60 hiljada eura za glavu Nihada Aličkovića koji je u Den Haagu na dan izricanja Drugosrtepene presude zločincu Karadžiću, otjerao sa lica mjesta jednog od četnika koji je došao među majke Srebrenice čiji su sinovi pobijeni u genocidu, da pored prijetnji oružjem i provocira sa četničkim obilježijima.U svakom slučaju ova javna objava u četničkom tabolidu odlično govori namjeru Vučićevih i Dodikovih četnika koji se postrojavaju po gradovima Bosne, i koja im je stvarna namjera.

Iako spominju Aličkovića kao naovodnog Vučićevog atentatora iz Srebrenice 11. jula 2015., pa iako se dobro zna da srpski obavještajci soje iza napada na predsjednika Srbije, jer je to bio njegov plan da skrene pozornost sa obilježavanja 20.godišnjice genocida nad Bošnjacima u Srebrenici.

Sa ovim velikosrpskim fašističkim organizacijama trebaju se pozabaviti Tužilaštvo, SIPA, policija i Sud... Agresor opet prijeti sječom glava.

Zbog javne ucjene i prijetnje gdje se nudi novčana nagrada za glave Nihada Aličkovića, što se dovodi u pitanje njegov život, tržimo od ministra sigurnosti BiH, svih siguronosnih službi, MUP-a, da se ispitaju ovaj slučaj prijetnji terorističke formacije Srpskog četničkog pokreta.

Posebno zahtjevamo da se Nihadu Aličkovuiću osigura 24.satna policijska zaštita, ujedno da se očituju organi vlasti.

Do tada neka znaju, Nihad nije sam!Ostali prilozi:
» "MAJICA KOJA MIRIŠE NA MOGA SINA"
AA | 21. July 2019 11:08
» SREBRENICA JE NAŠA NEPROLAZNA RANA….
B.net | 19. July 2019 12:28
» DANAS PRESUDA HOLANDIJI ZA SREBRENICU
BIRN | 19. July 2019 09:13
Ostali prilozi istog autora: