Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

NEW YORK: VETERANI ARMIJE I MUP-A BIH ČESTITALI 16. GODIŠNJICU RADA BOŠNJACI.NET
Autor: B.net
Objavljeno: 03. February 2019. 17:02:12


Poštovani gospodine Krcić,

Veterani Armije RBiH i MUP-a RBiH, upućuju vam čestitku u povodu jubileja, 16. godišnjice rada i rođendana našeg najičitanijeg web magazina Bošnjaci.net:

- Naš najčitaniji web magazin Bošnjaci.net, već 16 godina je u službi istine, svog naroda i domovine Bosne i Hercegovine, i naravno Sandžaka. Nemjerljiv je doprinos o objavljivanju istine iz pera saradnika i sagovornika koji jasno govore o agresiji na Bosnu i Hercegovinu od strane Srbije, Crne Gore i Hrvatske, kao i istine o genocidu nad Bošnjacima od strane istih agresora. Također, istine o zločinu silovanja Bošnjakinja svih starosnih dobi od strane istih agresora. Istine o ratnom zločinu u zloglasnim srpskim i hrvatskim koncentracionim logorima, u kojima su zatvarani i ubijani nevini civili - Bošnjaci i Bošnjakinje. Srpski i hrvatski koncetracioni logori po obimu zločina u nekim oblicima nadmašuju nacističke koncentracione logore iz Drugog svjetskog rata. Istine o urbicidu, eliticidu, kulturocidu, itd.

I poslije rata je rat, samo drugim sredstvima jer agresori nad BiH i naši dušmani opet prijete ponovljanjem genocida i to po dvanaesti put, što im preživjele žrtve genocida ne smijemo dopustiti.
Istina je jedna i nju trebamo širit svakodnevno jer agresori ne prestaju revidirati historijske činjenice. To im nikada nećemo dopustiti.

"Oni će se umoriti, mi se nećemo umoriti" - Alija Izetbegovic

Hvala Vam na svemu što radite,

Veterani Armije i MUP-a BiH sa sjedištem u New Yorku!Ostali prilozi:
Ostali prilozi istog autora: