Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Izbori

Građanima Bosne i Hercegovine
SEFER HALILOVIĆ: GLAS ZA PATRIOTE JE SIGURAN, SVE OSTALO JE KOCKANJE SA DRŽAVOM
Autor: B.net
Objavljeno: 05. October 2018. 16:10:45

SEFER HALILOVIĆ: Bosanci i Hercegovci, Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali, Vi ste dokazali da ste najbolji kada je najteže i da tada ne pravite kompromise, ni pogrešne izbore. Pozivam Vas da u nedjelju na Općim izborima, snažnom podrškom BPS-u pokažete da ćete, na prekretnici za našu državu, biti na pravoj strani, glasati za patriote naše države jer bi sve drugo bilo kockanje sa državom i budućnosti naše omladine


"Poštovani građani Bosne i Hercegovine

Bosna i Hercegovina nalazi se u ekonomskoj, teritorijalnoj i ustavnoj krizi, te opasnosti od dalje eskalacije temeljnih problema za našu državu. Vrijeme u kojem živimo, i ono koje je pred nama, zahtijeva maksimalnu odgovornost onih koji će voditi zemlju ali i građana koji će ih, na Općim izborima u nedelju, svojim glasovima izabrati.

Do sada ste imali istu ili sličnu vlast koja je obećavala sređenu državu, nove autoputeve, povećanje penzija, rješavanje boračkog statusa, reviziju privatizacije, reformu pravosuđa, suzbijanje crnog tržišta, hidro i termoelektrane ali, kao što znate, ništa od navedenog nije ispunjeno.

Zbog ovavkih iskustava iz prošlosti, pozivam Vas da ovoga puta snažno na izborima podržite BPS, stranku patriota ove države koji Vas nikada nisu iznevjerili ili prevarili.


BPS u Sarajevu


BPS je jedina stranka u historiji Bosne i Hercegovine koja je, radi principa, tri puta odbijala vlast - 1996, 2015 i 2017.godine. Sada poštovani građani Bosne i Hercegovine, od Vas tražimo da na Općim izborima u nedelju date BPS-u Vašu najsnažniju podršku kako bi, nakon dvije i po decenije lutanja, frustracija i bespovratnih gubitaka za našu državu, BPS otpočeo uređivanje države, sistema i vraćanje nade našim građanima.

Bosanci i Hercegovci, Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali, Vi ste dokazali da ste najbolji kada je najteže i da tada ne pravite kompromise, ni pogrešne izbore. Pozivam Vas da u nedjelju na Općim izborima, snažnom podrškom BPS-u pokažete da ćete, na prekretnici za našu državu, biti na pravoj strani, glasati za patriote naše države jer bi sve drugo bilo kockanje sa državom i budućnosti naše omladine, piše u pozivu koji je potpisao predsjednik BPS-a Sefer Halilović.


BPS u TuzliOstali prilozi:
» SUTRA IZBORI U MOSTARU
Fena | 19. December 2020 23:27
» 20. DECEMBAR - LOKALNI IZBORI U MOSTARU
Hina | 27. November 2020 14:36
» TAJNE PLATE I NAKNADE SDP FUNKCIONERA
B.net | 21. October 2020 23:02
Ostali prilozi istog autora:
» ZAJEDNO DO USPJEHA
19. May 2021 16:49