Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

DOMOVINA I DIJASPORA: „Face to Face“ od 20. aprila do 12. maja
HADŽIFEJZOVIĆ PRED ODLAZAK FACE TV TIMA U AMERIKU I KANADU: OČEKUJE NAS BOSANSKOHERCEGOVAČKA, A SVJETSKA PRIČA
Autor: B.net
Objavljeno: 10. April 2018. 14:04:13


Od 20. aprila „Face to Face“ i „Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem“ emitirat će se iz daleke Amerike. Vrijedna ekipa najgledanijeg informativnog programa u Bosni i Hercegovini na čelu sa fenomenalnim Senadom Hadžifejzovićem u SAD putuje 14. aprila.

- U periodu između 20. aprila i 12. maja, četiri vikenda uzastopno planiramo realizaciju „Centralnog dnevnika“ iz Amerike, sve sa ciljem spajanja dijaspore i matice. Promocija uspješnih i mladih, te ekskluzivne reportaže su uvijek sastavni dio „Centralnog dnevnika“ i uredničke strategije, a posjeta mladim u Americi i prenošenje pozitivne slike o njihovim postignućima će svakako imati posebnu vrijednost, kako onima o kojima ćemo praviti priče, tako i Bosancima i Hercegovcima širom matice i cijelog svijeta. Očekuje nas bosanskohercegovačka, a svjetska priča i sve to naravno na Face TV-u, – kaže Senad Hadžifejzović.

Ekipa Face TV u SAD-u posjetit će osam gradova, Chicago, Atlantu, Des Moines, Saint Louis, Detroit, Toronto, Seattle i Phoenix iz kojih će emitirati 12 emisija. Zanimljivo je da će se „Centralni dnevnik“ iz Amerike emitirati tri puta sedmično - petkom, subotom i nedjeljom.
Kratku video najavu termina emisija možete pogledati na linku:
Ostali prilozi:
Ostali prilozi istog autora: