Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

Plav, Sandžak
PREDSJEDNIK OPŠTINE PLAV ORHAN ŠAHMANOVIĆ POZVAO GRAĐANE DA MASOVNO GLASAJU I PODRŽE PREDSJEDNIČKOG KANDIDATA HAZBIJU KALAČA
Autor: B.net
Objavljeno: 06. April 2018. 14:04:36


Kandidat na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori Hazbija Kalač, danas je posjetio Plav i razgovarao sa građanima. Ono što je za javnost interesatno, u Plavu je predizborni skup održao doživotni premijer Milo Đukanović, kandidat DPS-a, poznatiji kao blizak suradnik balkanskog kasapina Slobodana Miloševića.

Ono što jeste bilo uočljivo, predsjednik opštine Plav Orhan Šahmanović nije prisustvovao Đukanovićevom predizbornom skupu, za razliku od svojih stranačkih kolega Bošnjačke stranke u Rožajama koji su se kolektivno predali dželatu naroda svog.

Predsjednik plavske opštine Orhan Šahmanović u svojoj kancelariji dočekao je predsjedničkog kandidata Kalača, također javno medijima izjavio da će glasati Hazbiju Kalača. Šahmanović je ujedno pozvao građane Plava da masovno podrže i glasaju Hazbiju Kalača za predsjednika Crne Gore.

U momentu dok je Šahmanović u svojoj kancelariji davao interview, Đukanović je u Domu kulture pjenio o oubičajnim njegovim praznim obećanjima.

Poodavno su Plavljani shvatili koje Milo Đukanović!!!

Važno je još naglasiti da su kandidat za predsjendika CG Hazbija Kalač i predsjednik opštine Plav Orhan Šahmanović u istom saffu klanjali džumu namaz.

Uskoro, opširnija reportaža!Ostali prilozi:
Ostali prilozi istog autora:
» NAŠE VRIJEME TEK DOLAZI
12. March 2019 17:13