Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

TREBINJE: ALTERNATIVNI KLUB TRAŽI FIZIČKU ZAŠTITU!
Autor: B.net
Objavljeno: 08. December 2017. 17:12:19

Kriminalci iz vrha vlasti prijete Alternativnom klubu


Danas, 8.dec., u 11 sati i 32 minuta predajući papire koji govore o kriminalu Luke Petrovića, Gordana Mišeljića, Branislave Milekić, Ljuba Vukovića i Žarka Lakete, doživjeli smo neprijatnost u Trebinju. Naše telefonske komunikacije je pratio sin Radovana Vukovića, bez sudskog naloga, po nalogu Miroslava Duke, ratnog zločinca. Te informacije smo dobili od prijatelja iz trebinjske policije.

Pored Andrijane Vučević, Igora Levara, fizički praćen od strane izvjesnog Ratković Tihomira, Slobodana Popadića i izvjesnog Koprivice je i predsjednik Alternativnog kluba Blažo Stevović, koji nakon presuda Mladiću, a naročito zločincima iz Herceg Bosne dobija prijetnje i fizičko praćenje od strane Dodikovih paramilitarnih obavještajnih struktura.

Istovremeno Stevović trpi strahovite prijetnje zbog zalaganja kod Nato struktura da u slučaju vojne intervencije poštedi narod u entitetu RS, a da atake napravi na Dodikove paramilitarne obavještajne strukture, kojima komanduju Predrag Ćeranić, Dragomir Adnan i još par pojedinaca iz OSE - trebinjski i mostarski ured, te SIPE sarajevski i mostarski ured.

Tažimo zaštitu od Milorada Dodika i njegovog MUP-a, te razotkrivanje planova o pravljenju vojske RS na kojima pod Dodikovim pokroviteljstvom radi izvjesni Duško Vukotić sa ruskim generalima, te ruskim teroristima, koji se često viđaju u Rudom, Trebinju, Čelincu, Šamcu.


Stevović trpi strahovite prijetnje


Radi se o ljudima koji u kući Emira Kusturice u Trebinju imaju obavještajni centar, koji čuva trebinjska policija, a u istom su viđani atentatori na Mila Đukanovića.

Imamo pouzdane informacije da Dodik finansira Zavetnike, Obraz, Čast otadžbini i da su svi oni u funkciji ubistva Mila Đukanovića i destabilizacije regiona.
Inače MUP RS-a ima višak dugih cjevi!

Ovih dana je kordon smrti i genocida Slobodana Miloševića preko Nebojše Stefanovića, Bratislava Gašića i Aleksandra Vučića, potpomugnut Ristom Zarićem i Božom Grahovcem spinovao informaciju da Bakir Izetbegović ima svoju vojsku. To nije istina. Naprotiv Dodik pravi svoju vojsku.

Užasnuti smo ponašanjem Milorada Dodika, tim prije što je isti nekada sve učinio da Ratko Mladić i Radovan Karadžić završe u Hagu. Mi tog čovjeka više ne prepoznajemo. A još manje njegovu nebrigu prema stradalim Srbima od strane tzv. Herceg Bosne, te srušenim pravoslavnim bogomoljama od ove zločinačke organizacije. Imamo osjećaj da Dodik nema nikakve veze sa srpskim narodom.
Tražimo fizičku zaštitu i poligrafsko vještačenje svih naših navoda u Tužilaštvu Bosne i Hercegovine. Inače, ukoliko nam se nešto desi kriv je Milorad Dodik!
Neka živi evroatlantska, jedinstvena i cjelovita Bosna i Hercegovina, piše u saopćenju Aletrantivnog kluba sa sjedištem u Trebinju.Ostali prilozi:
» PALMER: SAD SNAŽNO PODRŽAVAJU BIH NA PUTU KA NATO-U
Vijesti.ba | 13. December 2018 14:58
» NEKADAŠNJA FABRIKA FEROS U POTOČARIMA USKORO POSTAJE VAKUF
Islamskazajednica.ba | 13. December 2018 14:16
» CARSTVA SU PROPADALA - BOSNA I HERCEGOVINA JE OPSTAJALA
Eset Muračević | 11. December 2018 14:00
Ostali prilozi istog autora:
» MOMO I UZEIR KAO JUNACI JEDNAKOSTI
10. December 2018 15:28
» POKUNJENI DODIK
05. December 2018 17:10