Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

MOLIMO ZA RAZMUJEVANJE
ALTERNATIVNI KLUB UKAZUJE DA DODIK FINANSIRA TERORISTIČKE ORGANIZACIJE TIPA ZAVETNICI, TE PREKO TZV. SRPSKO-RUSKIH UDRUŽENJA MOBILIŠE HULIGANE
Autor: B.net
Objavljeno: 20. November 2017. 00:11:38


Analitički tim Alternativnog kluba moli sve dobronamjerne građane Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske da ne nasjedaju na proruske terorističke ujdurme Milorada Dodika i Aleksandra Vučića.

Situacija je pod kontrolom i ratnih dejstava neće biti. Pokušaja destabilizacije regiona, pa i ubistva Mila Đukanovića hoće biti. Nažalost Dodik je prihvatio da pred kraj svoje političke karijere bude utočište za ruske obavještajce i njihove terorističke skupine, koje imaju za cilj destabilizaciju regiona, spriječavanje EU i NATO integracija, te paralisanje sigurnosnih i sudskih instanci.

Alternativni klub posjeduje provjerene informacije da Dodik kupuje vrijeme za ruske interese, pravi svjesne opstrukcije i da je MUP RS-a, kao i par paramilitarnih obavještajnih centara u funkciji praćenja Dodikove opozicije, ali i pojedinih zapadnih ambasada, te lidera u regionu koji idu ka evroatlantskim integracijama.

Alternativni klub ukazuje da Dodik sredstvima iz elektroenergetskog sektora finansira terorističke organizacije tipa Zavetnici, te preko tzv. srpsko-ruskih udruženja mobiliše huligane da podržavaju nerede u Crnoj Gori, a uskoro, nakon presude Mladiću i po entitetu RS.

Molimo građane regiona, a naročito Bosne i Hercegovine te Crne Gore da ostanu pribrani i mirni.

Ovo je Dodikov posljednji manevar.
Isto tako molimo Aleksandra Vučića da ne baca otrovne spinove ka Bosni i Hercegovini.

Oni mogu biti njegovi posljednji spinovi !
Bosna i Hercegovina je isuviše krvava, da bi trpila snajperistu sa Vraca saopćenju Aletrantivnog kluba sa sjedištem u Trebinju.Ostali prilozi:
» PLAVSKI SREDNJOŠKOLCI ODIGRALI POZORIŠNU PREDSTAVU "ASKA I VUK"
Senada Đešević, prof. | 11. October 2018 17:54
Ostali prilozi istog autora: