Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

Trebinje
ALTERNATIVNI KLUB OSUĐUJE NAPADE ČOVIĆA I DODIKA NAPADE NA OSA / OBA!
Autor: B.net
Objavljeno: 12. July 2017. 20:07:17


Alternativni klub najoštrije osuđuje napade Milrada Dodika i njegovih separatičkih centara moći, te napade Dragana Čovića i njegovih separatističkih centara moći usmjerene ka našoj državnoj Obavještajno sigurnosnoj agenciji.

Dajemo punu podršku našoj obavještajnoj organizaciji u borbi za neprijateljima Bosne i Hercegovine, separatistima i ljudima, koji moraju biti pod stalnim operativnim nadzorom OSE, jer su opasnost po našu zemlju, a pri tom se bave špijunažom protiv iste.

Alternativni klub traži od direktora OSE da iz službe odstrani sve subverzivne faktore, koji rade na rasturanju suvereniteta i integriteta Bosne i Hercegovine.

Molimo direktora OSE da u skladu sa zakonom provjetri ovu sigurnosnu ustanovu, kako bi još uspješnije motrio na subverzivne, neprijateljske aktivnosti protiv Bosne i Hercegovine.

Alternativni klub posjeduje tačne i provjerene informacije da su paraobavještajni centri Milorada Dodika, Dragana Čovića, te srbijanska BIA u akciji rasturanja Bosne i Hercegovine, udarili glavom u zid, jer su operativci naše OSE obavještajno i kontraobavještajno djelovali na vrijeme.

OSA mora i dalje štititi naš suverenitet i integritet od rasturača Bosne i Hercegovine, te saznanja, prikupljena u operativnim akcijama prenijeti Tužilaštvu Bosne i Hercegovine.

Alternativni klub kao patriotska organizacija podržava rad svih naših institucija na državnom nivou i stoji na raspolaganju za svaki vid pomoći.Ostali prilozi:
Ostali prilozi istog autora: