Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Estrada

Hasba Agić promovisala novi album
„USPOMENE“ KRENULE U ETER
Autor: Eset Muračević
Objavljeno: 23. March 2017. 20:03:32
Hasiba Agić


U prisustvu brojnih prjatelja i poznanika pjevačica Hasiba Agić je, 21.marta ove godine, promovisala svoj novi album „Uspomene“ kojeg na tržište izbacila „Hayat produkcija“. U prepunoj sali sarajevskog doma za djecu i omladnu na Grbavici o ovom njenom albumu, pored nje, govorili su Enver Šadinlija, Samir Zavlan i Ahmed Švrakić, dok je, vrlo vješto, promociju moderirala Indira Redžepović.

-Sam CD i pjesme na njemu manje su bitne od sreće koja me je obuzela kada sam vidjela ovako veliki broj prijatelja i poznanika koji su iz svih krajeva naše zemlje Bosne i Hercegvine došli da svoju sreću podijelim sa njima, rekla je Hasiba Agić. Na albumu je osam, vrlo dopadljivh pjesama snimanih u vremenu iza u više muzičkih studija. „Sumnjala sam“, „Poklanjam ti ovu pjesmu“, „Sine, sretan ti rođendan“, „Amanet“, „Hej mladosti“, „Uspomene“, „Pokucat će tuga i na tvoja vrata“ i „Dolar“, pjesme su koje poklanjam svojim fanvima i vjerujem da će svako od njih moći pronaći neku za sebe i svoju dušu. Želja mi je da se uz pjesme raduje moja publika jer sve što sam do sada radila, radila sam sa željom da u srca svojih fanova unesem bar jedan mali tračak radosti i sreće.


Enver Šadinlija, Hasiba Agić, Samir Zavlan, Ahmed Švrakić i Indira Redžepović


Među onma oji su došli da svojim prisusvom podrž kolegncu, a koje je Hasiba počastla sa živim izvođenjm nekih od snmljnih pjesama primjetili smo: Enesa Begovića. Amelu Zukovć, Nazifa Gljivu, Mesuda Kreštalicu, Rizu Hamidovića, Mirsu Čomagu, Subhiju Šehović, Vesnu Hadžić, Bahriju Hadžialić, Seju Pitića, Semira Hasića, Zulfu Botu, Ahmeda Deliju, Ismeta Horu, Miru Milkovića, Al Dina, Andriju Števanića, Ferida Avdića, Hahrudina Halaća Helija, Selvera Bašića, Emira Gljivu Mirčeta, Abedina Vesnića Apka, Mustafu Šantića, Nijaza Hatića, Asifa Katicu, Husu Pajića...

-Hasiba Agić jedan je od najboljih bosanskohercegvačkih pjevača, rekao je Nazif Gljiva. Nema šta ona ne može otpjevati. Šteta što se nije okušala i u nekim drugim žanrovima jer bi mogla biti i vrhunski operski pjevač. Ona je prije svega dobra kao čovjek i bezbrojno puta je svoju dobrotu i humanost iskazala nastupajući na koncertim gdje se sakupljala pomoć za one kojima je ona bila potrebna.

Nakon oficijelnog dijla promocje; uz pite, kolače i druge đakonije; koje je Hasiba pripremila zajedno sa svojm kćerkom Mensurom, nastavljeno je druženje prisutnih.


Hasiba živom pjesmom počastila prijatelje
Ostali prilozi:
» PRIJATELJI PJEVAJU ZA FERIDA AVDIĆA
Eset Muračević | 13. June 2018 14:12
» BEZ VJERE NEMA NI LJUBAVI
Eset Muračević | 09. June 2018 22:14
» MUZIKA JE MOJ HOBI
Eset Muračević | 31. May 2018 18:28
» U BIJEL I TIHI HAREM (VIDEO SPOT)
Eset Muračević | 17. May 2018 14:14
» DUNJALUK JE ISKUŠENJA RUŽA
Eset Muračević | 23. February 2018 14:09
» MUZIKA JE NEVIDLJIVI LIJEK ZA DUŠU
AA | 20. January 2018 13:55
Ostali prilozi istog autora:
» „CHAMPION CUP 2018“
12. June 2018 21:07
» BEZ VJERE NEMA NI LJUBAVI
09. June 2018 22:14
» METALAC U BOKSERSKIM VODAMA
31. May 2018 19:53
» MUZIKA JE MOJ HOBI
31. May 2018 18:28
» RAMAZANSKI KANDILJI
16. May 2018 00:03