Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Izbori

GORAŽDE JE UZ STRANKU ZA BOSNU I HERCEGOVINU!
Autor: B.net
Objavljeno: 29. September 2016. 19:09:29


U velikoj sali Centra za kulturu Goražde održan je centralni predizborni skup Stranke za Bosnu i Hercegovinu. U prepunoj sali, veoma ugodnoj i nadahnutoj atmosferi, predstavljeni su kandidati SBiH za Općinsko vijeće Goražde i kandidat za načelnika općine Goražde, Senad Čeljo.

Skupu su prisustvovali i prisutnima se obratili predsjednik SBiH Amer Jerlagić, Beriz Belkić predsjednik Političkog savjeta SBiH i Salem Halilović, generalni sekretar SBiH. Oni su u govorima istakli da ovako velike posjete skupovima Stranke pokazuju da građani vjeruju Stranci za Bosnu i Hercegovinu i politici koju provodi.Mnogobrojnim građanima su se obratili Damir Žuga, predsjednik općinskog savjeta SBiH, Esad Sudić, nosilac liste za općinsko vijeće Goražde i Adisa Herenda, predsjednica Asocijacije žena SBiH Goražde. Ističući aktualne probleme građana Goražda,oni su ponudili i konkretna rješenja.

Iskrenim i do kraja otvorenim govorom, kandidat SBiH za načelnika općine Goražde Senad Čeljo nije građanima Goražda ponudio kule u oblacima, ali im je ponudio da provjere njegov rad .Rekao je da će, ako za dvije godine mandata ne bude ispunio većinu zadataka iz programa koji je ponudio, podnijeti ostavku, te pozvao protukandidate da učine isto, ako za to imaju hrabrosti. Spreman da svu svoju energiju, znanje i sposobnosti stavi u funkciju boljeg života građana Goražda, Čeljo je na 64 stranice sačinio Program razvoja općine Goražde i iskazao spremnost da ga realizuje.

Na građanima ostaje da se opredijele i izaberu one koji ih neće iznevjeriti,-poručio je na kraju obraćanja Senad Čeljo.
Ostali prilozi:
» ZATVORENA BIRALIŠTA U BIH
AA | 07. October 2018 19:37
» U TOKU GLASANJE NA OPĆIM IZBORIMA U BIH
AA | 07. October 2018 12:10
Ostali prilozi istog autora: