Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

SLAVKO PEROVIĆ" ZA FACE TV: U BIH NIJE BIO GRAĐANSKI RAT, SRBIJA I CRNA GORA SU IZVRŠILE AGRESIJU
Autor: Facetv.ba
Objavljeno: 10. January 2011. 12:01:55
'U BiH nije bio građanski rat,a na BiH je Srbija potpomognuta Crnom Gorom izvršila agresiju.Čojstvo Crnogoraca je nestalo onog momenta kada su se Bulatović,Đukanović i Marović pridružili Miloševićevoj zločinačkoj organizaciji', izjavio je Slavko Perović, prvi čovjek Liberalnog Saveza CG gostujući u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem na FACE TV.

'Plakali smo za Bosnom, molili se za nju, održali na desetine i desetine mitinga, ali zločinačku organizaciju koju je predvodio Slobodan Milošević prigrlivši pod svoje zločinačko rame Momira Bulatovića, Milu Đukanovića i Svetozar Marovića nismo mogli zaustaviti', izjavio je Perović.

Govoreći o Dejtonskom sporazumu, Perović je kazao kako je to najveća sramota politike Međunarodne zajednice i politike koja ga je donijela. Agresor je nagrađen, dobio je republiku,institucije i policiju.

Za Perovića Crna Gora nije suverena i nije demokratska, ona je robovlasnička država. Zločinačka organizacija vlada ovom zemljom već dvadeset godina, opljačkali su sve što se moglo opljačkati,rasprodali su sve, državu su do kosti ogolili, Perovićeve su riječi.
'Ta mafija se sve vrijeme krila iza grba i zastave države, Milo Đukanović će morati odgovarati za sve što je uradio, vidim ga iza rešetaka gdje mu se fer i pošteno sudi,a čekaju ga velike muke, onakve kakve je on nevinim ljudima počinio', kazao je Perović za FACE TV.
Ostali prilozi:
» SVJETSKI ŠAMAR NEGATORIMA GENOCIDA U SREBRENICI
Vijesti.ba | 13. July 2019 11:17
Ostali prilozi istog autora: