Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
SRPSKI ČETNIČKI GENOCIDNI OKOT POSTROJAVA SE U VIŠEGRADU
Autor: B.net
Objavljeno: 13. March 2017. 14:03:18
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.Aida... (2017-03-15 09:35:45)
TO SE PRIPREMAJU ZA NAPAD NA CRNU GORU!

Milo je rekao da će Putin na sve načine da pokuša da izazove rat kod nas.Koliko god mi nije simpatičan i drag,moram se složiti sa njim jer uporni protesti su već izazvali probleme dva puta a ovoga puta mogu da dovedu do rata.Imamo mi neke slabosti u odbrambenom sistemu i to neprijatelji dobro znaju.Pored ostlih problema mi imamo i problem ID koja će biti uvučena u našu zemlju preko organizatora protesta. Šahmanović je bio na Kavkazu i možda dogovarao to preko Putinovih slugu u vlasti Čečenije i Dagestana gdje se dešava dugo genocid nad muslimanima. Pa je uhapšen za pronevjeru a organiazatorii protesta ga podržavaju.Oni će masakrirati i muslimane i Crnogorce i činiti sve monsturozna zlodjela prema djevojčicama,ženama a dječake uvoditi kao vojnike bombaše samoubice u ostale ratove po Balkanu i EU i šire. Naša sreća je što EU i SAD ozbiljno shvataju opasnost od ID-a iako ne znajuu da su to Putinovi plaćenici. Da nijesu ne bi ih uvodili kod nas ako bi se plašili za sebe od njih.Njima ništa ne bi uradili a preko nas bi unakazli i nas i svijet. Zato je nama potrebna podrška da se narod smiri i da nema gladi koje ima puno.Jer znam da ne bi niko izašao na ulice a da nije doveden do bespuća.Sve ono što se dešava Siriji i u Africi će se dešavati i kod nas. Uzimaće nam djevojčice kao Boko Haram što radi iako su od devedesetih do danas žrtve trafikinga.Imaćemo još više drogiranu omladinu.

Aida... (2017-03-14 05:56:19)
OVO TREBA PRIJAVLJIVATI SVUDA I ALARMIRATI MEĐUNARODNU ZAJEDNICU.OBAVIJESTITI INCKA.OVO JE PARAVOJNA FORMACIJA.STRAŠNO!TREBA NAUČNO I NOVINARSKI ISTRAŽITI OVU POJAVU.ODAKLE SU I KO S NJIMA RUKOVODI.ODAKLE SE FINANSIRAJU.

Ovo je zbunjujuće vrijeme koje traje preko dvadeset godina.Kad pomislim da mi je nešto jasno, onda političari naprave još nešto što zbunjuje. Kad pomislim da je Milo sve kriv jer povjerujem opoziciji,onda se desi nešto zbog čega posumnjam u to mišljenje. Zbunjuju,ali nikad do sad otvoreno nijesam shvatila da nas opozicija pravi budalama. DPS-u su prepustili Nikšić i ovi pobijedili,a opozicija govori kako je Milo izgubio u svom rodnom gradu. To je stvarno nisko ponižavanje inteligencije naroda. DPS se sprdala sa narodom dok je bila jaka i na ovo smo navikli od te partije.Svašta smo slušali i koliko su pričali gluposti i ubjeđivali narod da je to pametno,ali opoziciju nikad nijesam tako doživljavala kao sad. Kad su Nikšić prepustili Milu i on ima tamo apsolutnu vlast a oni kažu da je on izgubio. Mislim da ne mogu opisati koliko sam ne samo izgubila povjerenje u njih nego i poštovanje. Ipak nijesu svi iz opozicije ovako reagovali nego su ćutali.Jer nijesu izašli na izbore i nemaju pravo ništa pričati ako imaju zeru ljudskosti.To poštujem.Ali me ovakvo ponašanje uvrijedilo.Što i ne treba jer je sve za očekivati od nesmjenjive vlasti i vječite opozicije.Koja je mogla osvojiti Nikšić a nije izašla na izbore.Pratili su izbore i svi relevantni posmatrači ih ocijenili kao slobodne a opozicija i dalje govori da su pokradeni i traži nove izbore.Pošto nijesu učestvovali na tim izborima nemaju pravo da ih ocjenjuju. Na svako reagovanje na nepravilnost nadležni su brzo reagovali.Znači da su bili slobodni i fer. Oni koji su poništili listiće mogli su glasati za SD kako bi DPS dobila manje.Iako su slični,ali ipak su nešto drugačiji.

huso75000 (2017-03-13 20:35:43)
redakciji
svidjelo se to nama ili ne, ali treba da se zna da je Drazu Mijailovica odlikovala nedavno Amerika posmrtno te najvisim Vojnim priznanjem, razlozi su poznati---
To sto mi Bosnjaci ne bastinimo nista sto je antifasisticko nase to je dokaz da nemamo nase BOSNJACKE NACIONALNE INSTITUCIJE ILI BoLJE RECI VODE IH EBLEHE UBLEHE SISOVCI I KOSOVCI::::
Mi nismo u stanju ni iz novijeg datuma obiljeziti institucionalno ni Dan Armije RbiH dali smo ljiljane za guzu vlasti, pokakili se se na historijske vrijednosti narod sa mnogo "pametnih" glava,umisljenih a nerazbijenih glava,,, SVAKA CAST SRPSKIM SVETOSAVSKIM TERORISTIMA ONI SU NEODVOJIVI KULTUROLOŠKI DIO SRPSKOG BICA;;;;SAMO BOSNJACKA BUDALA ILI SMUTLJIVAC ODVAJA BOSNJACIMA SRBE OD CETNIKA;;;;TAKAV BOSNJAK JE NEPRIJATELJ BOSNJAKA:::MORA SE RECI SRPSTVO JEDNAKO JE CETNISTVO:SVE DRUGO JE JUGOTITOISTICKO ZAMLACIVANJE;;;;