Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
U CG UHAPŠENE KRIMINALNE GRUPE IZ SRBIJE, OSUMNJIČENI ZA TERORIZAM (VIDEO)
Autor: Tanjug
Objavljeno: 16. October 2016. 19:10:23
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.AidaIdaAida (2016-10-18 13:19:44)
KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Parlamentarna opozicija je donijela odluku da ne prizna rezultate izbora zbog navodnog pokušaja državnog udara. Opozicioni predstavnici u DIK-u ne priznaju rezultate pa će Specijalno tužilaštvo morati da objasni što se to desilo na dan Izbora .S obzirom da nas Vijesti podsjećaju na slična dešavanja u više navrata pred izbore. Nijednom policija nije dokazala da je u pitanju terorizam i svi uhapšeni su puštani na slobodu. Da je narod podržao uhapšene Albance u orlovom letu, ne bi bilo ni ovoga hapšenja. Rijetko ko je tada bio solidaran sa Malisorima. Svako je vjerovao da su krivi. Zlostavljani su i prebijani samo zato što su pozivali sunarodnike da ne glasaju za DPS.
Niko nije odlučio da neprizna izbore zbog navodne terorističke prijetnje.Sada je svijest probuđena i političari su odlučili da ne priznaju Izbore održane uz policijske sirene i paniku.Ako su opravdano hapsili mogli su bez sirena i bez medijske pažnje do kraja Izbora. Ima tu neke sumnje ali kako je neko došao i sebe uvukao u klopku? Znam da naša vlast je ekspert za podvaljivanje dok je srbijanska za svaljivanje krivice za svoja zlodjela na druge. Super su tandem koji prebacuje krivicu na drugoga i zato moraju podnijeti ostavke i u našoj zemlji i Srbiji jer su manipulatori. Ako ne dokažu da je stvarno bila teroristička prijetnja, nadležni tužioci i policajci moraju podnijeti ostavke. Sad se mora formirati prelazna vlada nacionalnog spasa u kojoj neće biti Mila i DPS-a. Specijalno Tužilaštvo mora njih da privede. Moraju da odgovaraju za sve zločine od devedesetih pa ovamo. Ako nijesu krivi ne trebaju se plašiti.

AidaIdaAida (2016-10-17 07:15:45)
KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Bilo je i logično da će vlast Srbije pokušati da uhapsi Mila jer je uz Momira i Marovića ključni svjedok njenih agresija na susjede.Pa je i očekivano da ista negira umiješanost u pokušaj puča u našoj zemlji ,kao što negira ono što su dokazali njeni časni policijaci da srbijanska vlast stoji iza ekcesa u Srebrenici.Kao što negira sve zločine i napada žrtve. Hapsi sve svjedoke iz vremena njenih agresija i genocida u susjedstvu.Nakon ovoga događaja Crna Gora ima sve potrebne uslove za pokretanje postupka protiv Srbije za okupaciju i prijetnje od ranih devedesetih kad je počela sprovođenje projekta velike Srbije. Milo je kreator sistema koji je živio po mafijaškom zakonu i treba da pokuša da objasni zašto je to uradio i zatvorio državu i narod. Ako je mislio da će tako da spasi zemlju neka objasni od koga. Ako da sve potrebne informacije nadležnim domaćim i međunarodnim organima dobiće zaštitu . Kad se osudi sistem ,svako ko je služio tom sistemu će dobiti aboliciju ali trebaće da svjedoči o svemu što je radio i o svemu što zna što su drugi radili. Tako da će svi biti svjedoci saradnici i dobiti odštete za sve što su pretrpjeli.